نماد آخرین خبر

کرونا مراکز تعویض پلاک خودرو در مهاباد را به تعطیلی کشاند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کرونا مراکز تعویض پلاک خودرو در مهاباد را به تعطیلی کشاند

باشگاه خبرنگاران/ در پي اجراي محدوديت‌هاي شديد کرونايي، مراکز تعويض پلاک خودرو در شهرستان مهاباد تا اطلاع ثانوي تعطيل شد.

ابراهيمي، رئيس پليس راهور مهاباد گفت: با توجه به ابلاغيه ستاد کرونا و به اينکه مهاباد جزو ۴۳ شهر قرمز کشور اعلام شده است، مراکز تعويض پلاک در مهاباد تا اطلاع ثانوي تعطيل بوده و فعاليت آموزشگاه‌هاي رانندگي هم محدود مي‌شود.
وي افزود: آزمون‌هاي کتبي تا اطلاع ثانوي در آموزشگاه‌هاي رانندگي تعطيل بوده و آزمون‌هاي شهري هم با رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي درحال اجرا است.
رئيس پليس راهور مهاباد با بيان اينکه اين موضوع به منظور پيشگيري از شيوع ويروس کرونا و خطرات احتمالي، آن صورت گرفته است، اضافه کرد: در صورت از سرگيري مجدد آموزش و آزمون‌ها، مراتب به نحو مقتضي به هنرجويان اطلاع رساني مي‌شود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان آذربايجان غربي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر آذربايجان غربي در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAELz0XoXS28pvvtZPA
آخرين خبر آذربايجان غربي در اينستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today