معاون وزیر امور خارجه از مناطق مرزی استان اردبیل بازدید کرد

معاون وزیر امور خارجه از مناطق مرزی استان اردبیل بازدید کردمعاون وزیر امور خارجه از مناطق مرزی استان اردبیل بازدید کرد
0
0
1
1399/08/06 - 13:04
15
1399/08/06 - 13:04

ايسنا/ معاون سياسي وزير امور خارجه امروز وارد فرودگاه پارس‌آباد مغان شد و از مناطق مرزي استان اردبيل با جمهوري آذربايجان در شهرستان اصلاندوز مغان بازديد کرد.

سيدعباس عراقچي، معاون سياسي وزير امور خارجه ششم آبان وارد فرودگاه پارس‌آباد مغان شد و از مناطق مرزي استان اردبيل با جمهوري آذربايجان در شهرستان اصلاندوز مغان بازديد کرد.
وي هدف سفر خود به منطقه را بازديد از مناطق مرزي اصلاندوز و خداآفرين که در نزديکي مناطق مورد مناقشه نيروهاي ارتش جمهوري آذربايجان و ارمنستان  اعلام کرد و گفت: جمهوري اسلامي ايران بر روي رودخانه مرزي ارس ابنيه آبي و برقي مهمي دارد و در جريان اين سفر موقعيت مرز و ابنيه‌ مورد بازديد قرار خواهد گرفت.
معاون سياسي وزير امورخارجه اضافه کرد: براي جمهوري اسلامي ايران امنيت مناطق مرزي، سدها و ابنيه مرزي بسيار مهم و خط قرمز بوده و نبايد در جريان مناقشه دو همسايه شمالي آسيبي به آنها وارد شود.
همچنين در جريان سفر به مناطق مرزي استان‌هاي اردبيل و آذربايجان شرقي در اين زمينه مذاکره و بحث و تبادل نظر خواهد شد.
عراقچي در اين سفر از سد ميل مغان در اصلاندوز بازديد کرد و براي بازديد از سدهاي خداآفرين و قيزقلعه سي در شهرستان خداآفرين عازم استان آذربايجان شرقي شد.
از آغاز جنگ قره باغ تاکنون تعدادي راکت خمپاره طرفين به خاک کشورمان برخورد کرده و سبب سلب آرامش ساکنان مناطق مرزي ايران در استان‌هاي اردبيل و آذربايجان شرقي شده است.


 

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان اردبيل را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر اردبيل در تلگرام :
http://telegram.me/joinchat/AAAAAEKMRiNB88Qz3ta3yA
آخرين خبر اردبيل در اينستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today

اخبار برگزیده