نماد آخرین خبر

آموزشگاه‌های رانندگی 3 شهرستان همدان تعطیل شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آموزشگاه‌های رانندگی 3 شهرستان همدان تعطیل شدند

ايرنا/ رئيس پليس راهنمايي و رانندگي همدان گفت: آموزشگاه‌هاي رانندگي سه شهرستان رزن، تويسرکان و نهاوند به منظور کاهش شيوع کرونا تعطيل شد.

سرهنگ علي فکري، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي همدان بيان کرد: آموزشگاه‌هاي رانندگي ساير نقاط استان همدان به جز سه شهرستان ياد شده باز بوده اما با رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي فعال هستند.
وي اضافه کرد: آموزشگاه هاي رانندگي در سه شهرستان رزن، تويسرکان و نهاوند تا زمان بازگشت وضعيت شيوع کرونا در اين مناطق به شرايط عادي تعطيل بوده و با عبور از اين شرايط مجدد بازگشايي مي شود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي همدان بيان کرد: همچنين برگزاري آزمون‌هاي آيين‌نامه و عملي گواهينامه در اين شهرستان ها لغو شده است و تا اطلاع بعدي هيچگونه آزموني در اين سه شهرستان برگزار نمي شود.
سرهنگ فکري ادامه داد: ۴۲ آموزشگاه رانندگي در استان همدان فعاليت دارند که هشت مورد از اين تعداد در سه شهرستان رزن، تويسرکان و نهاوند قرار دارند.
وي بيان کرد: هر چند آموزشگاه رانندگي در هفت شهرستان همدان همچنان فعال هستند اما تيم‌هايي به صورت مستمر اقدام به سرکشي و بازديد از اين آموزشگاه‌ها و بررسي ميزان رعايت شيوه‌نامه‌هاي بهداشتي مي‌کنند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان همدان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر همدان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEH4hhdUB7Tpo7icCQ
آخرين خبر همدان در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today