خسارت سیلاب مهیب در شهرستان فاروج
تسنیم/ جاری شدن سیل در شهرستان فاروج خسارتهای فراوانی ازجمله قطع آب و برق تعدادی از روستاهای منطقه را در پی داشت.
در پی جاری شدن سیل در شهرستان فاروج در خراسان شمالی، 2 نفر در روستای استاد و چوکانلو که داخل خودروهای خود گرفتار شده بودند جان باختند، همچنین بارش شدید باران در روستاهای استاد، خسرویه و چوکانلوی شهرستان فاروج موجب جاری شدن سیل شده است که در این رابطه تاکنون جسد 2 تن از اهالی این روستاها توسط نیروهای پلیس و امدادی پیدا شده و همچنین در این رابطه 9 دستگاه خودرو زیر شن و گلولای گیر کرده است.
محمدرضا حسیننژاد، استاندار خراسان شمالی با حضور در مناطق سیلزده شهرستان فاروج بر خدمترسانی سریع و بهموقع در این شهرستان و شهرستان شیروان تأکید کرد.
وی در حاشیه این بازدید خطاب به مسئولان استانی و محلی اظهار داشت: آب، برق، گاز مناطق سیلزده بهسرعت تأمین و راهها بازسازی شوند و خدماترسانی باید ادامه یابد.
حسیننژاد بر ارائه آمار دقیق از تعداد مفقودیهای حادثه سیل و برآورد خسارات تأکید کرد.
در این بازدید که با حضور عوامل ستاد بحران استان و شهرستان فاروج صورت گرفت استاندار همچنین بر انجام اقدامات ضربتی و بهرهمندی سریع مردم از خدمات اولیه تأکید کرد.