نماد آخرین خبر

یک بزمجه در طبیعت گرمه زنده‌گیری و رهاسازی شد

منبع
مهر
بروزرسانی
یک بزمجه در طبیعت گرمه زنده‌گیری و رهاسازی شد

مهر/ رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست گرمه گفت: یک بزمجه بیابانی (وارانوس) که با ورود به یک دامداری در شهر گرمه، موجب ترس و وحشت شهروندان شده بود، زنده‌گیری و در دامنه طبیعت رهاسازی شد.

عبدالرحمن زحمتی، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست گرمه با قدردانی از شهروند فهیم گرمه ای به دلیل عدم آزار رسانی به یک بزمجه بیابانی (وارانوس) اظهار کرد: بنا به تماس تلفنی شهروندی مبنی بر حضور یک بزمجه، سریعاً مأموران محیط زیست و مأموران آتش نشانی شهر گرمه به محل اعزام و این حیوان را در منطقه سقارچیان شهر گرمه زنده‌گیری و پس از انتقال به زیستگاه طبیعی آن، رهاسازی کردند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمه تصریح کرد: بزمجه که در گویش محلی خراسان به آن 'بزغاله مار' و در برخی گویش‌های محلی بزمک، بزدوش و بزچوش هم گفته می‌شود، نوعی خزنده و از نژاد مارمولک‌ها است. طول بدن آنها از ۲۰ تا ۳۰۰ سانتیمتر است.
وی در ادامه اضافه کرد: این گونه خزنده سمی نبوده و عمدتاً از پستانداران کوچک، خزندگان، پرندگان، تخم پرندگان و خزندگان تغذیه کرده و نیز با لاشه خواری و خوردن عقرب‌ها، حشرات بزرگ و وزغ‌ها، در کنترل جمعیت آنها موثرند.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today