خبرآنلاين/ رئيس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تخصيص ۱۴ ميليارد دلار براي واردات کالاهاي اساسي در سال گذشته گفت: بخشي از نيازهاي وارداتي در سال جديد با تحقق سياست جهش توليد در بخشهاي مختلف با اتکاي به ظرفيتهاي داخلي و مجموعههاي دانش بنيان تامين خواهد شد.
محمد باقر نوبخت در سومين جلسه ستاد برنامه ريزي و راهبري جهش توليد که با حضور معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد گفت: دستيابي به جهش مناسب براي توليد نيازمند استفاده از ظرفيت شرکتهاي دانش بنيان مي باشد که در اين جلسه معاون محترم علمي و فناوري رئيس جمهور گزارشي از هشت برنامه تدوين شده در اين حوزه در راستاي تحقق سياست جهش توليد ارائه کردند.
نوبخت با بيان اينکه، در اين برنامه به ظرفيتهاي مختلف ۵ هزار شرکت دانش بنيان و ۶ هزار واحد استارت آپ اشاره شد، تاکبد کرد، شرکتهاي دانش بنيان در سال ۹۸ توليداتي به ميزان ۱۲۰ هزار ميليارد تومان داشتند که همين موضوع سبب شده که بتوان براي تحقق جهش توليد روي ظرفيت اين شرکتها حساب ويژهاي باز کرد.
معاون رئيس جمهور با بيان اينکه در اين جلسه دو دستورالعمل براي استفاده از ظرفيت دستگاههاي ملي و استاني در راستاي تحقق جهش توليد ارائه شد گفت: بايستي براي توليدات افزوده شده از طريق سياستهاي حمايتي بازاري براي مصرف وجود داشته باشد در غير اين صورت کالاهاي توليدي انبار خواهند شد و اين سياست کمک به ما نخواهد کرد.
نوبخت ادامه داد: بر همين اساس در جلسه آينده پروژههاي پيشنهادي از منظر اقتصاد کلان و بازار مصرف بررسي خواهند شد تا اولويت بندي مناسبي نيز براي آنها انجام شود.
بازار