بررسی افزایش حق مسکن کارگران در جلسه این هفته هیئت دولت

ميزان/ نماينده کارگران در شوراي عالي کار گفت: بر اساس رايزنيهايي که صورت گرفت مقرر شد در جلسه اين هفته دولت مصوبه افزايش حق مسکن مورد بررسي قرار گيرد.تاريخ انتشار: 10:42 - 29 تير 1399
حدود ۴۰ روز از تصويب افزايش حق مسکن کارگران براي سال ۹۹ در شوراي عالي کار ميگذرد، اما همچنان از تصويب آن در هيئت دولت خبري نيست و کارگران همچنان در انتظار تاييد مصوبه شوراي عالي کار از سوي دولت هستند.
بر اساس مصوبه شوراي عالي کار حق مسکن کارگران از ۱۰۰ هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان افزايش يافته که براي اعمال بر روي حقوق کارگران نيازمند تصويب هيئت وزيران است.
علي رغم تاخير در تاييد اين مصوبه از سوي هيئت دولت، اما نامه وزير کار درباره زمان اعمال افزايش حق مسکن نيز با حاشيههاي زيادي همراه بود.
در حالي که کارگران معتقدند بايد اين افزايش از ابتداي سال جاري اعمال شود، اما نامهاي که وزير کار به هيئت دولت ارسال کرده خواستار اعمال افزايش حق مسکن از ابتداي تيرماه شده که با اعتراض جامعه کارگري همراه شد.
جامعه کارگري معتقدند به دليل اين که حق مسکن جزو دستمزد سال ۹۹ است دولت بايد اجراي آن را از ابتداي سال ۹۹ مصوب کند، اما نامهاي که وزير کار به دولت فرستاد درخواست اجرا از ابتداي تيرماه کرده است و اين موضوع چالشي براي سه جانبه گرايي است که مورد اعتراض نمايندگان کارگري واقع شد.
فرامرز توفيقي نماينده کارگران در شوراي عالي کار در گفتوگو با ميزان درباره آخرين وضعيت مصوبه افزايش حق مسکن گفت: هنوز اتفاقي در اين باره نيفتاده و منتظر تاييد هيئت دولت در اين باره هستيم.
وي افزود: بر اساس رايزنيهايي که صورت گرفت مقرر شد در جلسه اين هفته دولت اين مصوبه بررسي خواهد شد.
توفيقي تصريح کرد: تا پايان هفته منتظر تاييد مصوبه خواهيم ماند و اگر دولت بررسي نکرد مجددا اين موضوع را پيگيري خواهيم کرد.