نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

مدرس خیابانی: مشکلی در عرضه کالاهای اساسی نداریم

منبع
مهر
بروزرسانی
مدرس خیابانی: مشکلی در عرضه کالاهای اساسی نداریم

مهر/ سرپرست وزارت صمت گفت: مسير جهش توليد از ۴ مسيربه ظرفيت رساندن ظرفيت‌هاي خالي،تکميل طرح‌هاي نيمه تمام، فعال کردن و احياء واحدهاي تعطيل صنعتي و معدني و دستيابي به فناوري‌هاي نوين آغاز شده است.


حسين مدرس خياباني در حاشيه حضور در کميسيون امنيت ملي مجلس در جمع خبرنگاران گفت: در اين کميسيون امنيت ملي گزارش داديم که از نظر موجودي انبارها، بنادر، گمرکات و افزايشي که در توليد داخل در چهار ماه اول سال داشتيم مي‌توان گفت که از نظر عرضه کالاهاي اساسي مشکلي نخواهيم داشت.
وي اضافه کرد: بانک مرکزي نيز تلاش مي‌کند تا هم با کنترل نرخ ارز و هم با تخصيص و گشايش‌هاي تأمين ارز کالاهاي اساسي و مواد اوليه به ما کمک کند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تحقق اهداف جهش توليد و تأمين مواد اوليه کارخانجات را ديگر موضوع مورد اشاره در نشست امروز کميسيون امنيت ملي بيان کرد و گفت: ارقام توليد کالاهاي مختلف نشان مي‌دهد تقريباً مسير جهش توليد از ۴ مسير به ظرفيت رساندن ظرفيت‌هاي خالي، تکميل طرح‌هاي نيمه تمام، فعال کردن و احيا واحدهاي تعطيل صنعتي و معدني و دستيابي به فناوري‌هاي نوين آغاز شده است.

مدرس خياباني افزود: ما هم در وزارت صمت دو کار مهم را در دستور کار قرار داديم که اقدام نخست تأمين مواد اوليه مورد نياز کارخانجات است که در آن توفيق خوبي پيدا کرديم و اقدام دوم ما نيز قطع وابستگي در صنعت و معدن با استفاده از توان توليد داخل و الگوگيري از خوداتکايي در بخش نظامي و پياده کردن اين خوداتکايي در بخش غير نظامي و صنعتي و معدني است.

وي گفت: امسال براي حذف واردات اقلام، نهاده‌هاي توليد، ماشين آلات و مواد اوليه‌اي که امکان تأمين و توليد آن در داخل وجود دارد برنامه‌هاي خوبي داريم و در اين باره تفاهم نامه‌هاي مختلفي با دستگاه‌ها و نهادهاي گوناگون از جمله دانشگاه‌ها، شرکت‌هاي دانش بنيان، نهادهاي عمومي، فرماندهي هوافضا، وزارت دفاع، قرارگاه خاتم الانبيا، ستاد اجرايي فرمان امام و ديگر شرکت‌ها امضا کرديم تا واردات را با توليد داخل جايگزين کنيم.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: براي ضمانت اجرايي به منظور دستيابي به حذف و کاهش واردات اقدام ما اينگونه است که به محض توفيق در توليد کالا، جلوي واردات آن را مي‌گيريم و در اين باره تاکنون از واردات ۲ هزار و ۵۰۰ رديف تعرفه کالايي که نمونه توليد داخل دارد جلوگيري و ثبت سفارش آن را ممنوع کرديم.

مدرس خياباني گفت: هم اکنون با بي سابقه‌ترين تحريم‌هاي دشمن و خباثت آمريکا مواجه هستيم که جنگ تمام عيار اقتصادي را با چاشني رسانه‌اي همراه کرده تا يأس و نااميدي را به جامعه تزريق کند و به واسطه آن دستاوردهاي کشور ناديده گرفته شود.

وي افزود: امروز مجلس با قدرت در کنار دولت حضور دارد و اعلام آمادگي کرده هر جايي که دولت در مقابله با اين جنگ نابرابر تحريمي نياز داشته باشد، کمک‌هاي لازم را ارائه کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره