تامین و توزیع ۶۵هزار بسته معیشتی از سوی ناجا بین محرومان

ايسنا/معاون تبليغات و روابط عمومي سازمان عقيدتي سياسي ناجا از تامين بيش از ۶۵ هزار بسته معيشتي از سوي نيروي انتظامي براي توزيع در ميان اقشار ضعيف جامعه خبر داد.
سرهنگ محمد بهرامي با اشاره به برگزاري رزمايش همدلي مومنانه، اظهارکرد: همواره خواستهاي که مقام معظم رهبري از نيروي انتظامي داشتهاند يک پليس در تراز انقلاب اسلامي است، پليسي که خدمتگزار مردم باشد و خوشبختانه نيروي انتظامي نيز ثابت کرده که همواره در کنار مردم است. در واقع جنس کار پليس خدمتگزاري است.
وي با اشاره به شيوع ويروس کرونا در کشور و آسيب ديدگي اقشار مختلف جامعه به ويژه طبقه ضعيف اقتصادي نيز گفت: درپي شيوع اين ويروس کسب و کار عدهاي از مردم دچار مشکل شد و به همين دليل نيز مسائل معيشتي براي برخي از آنان به وجود آمد. در اين شرايط سازمان هاي مختلف از جمله نيروي انتظامي به ميدان آمدند و رزمايش همدلي مومنانه را به مرحله اجرا درآورديم.
معاون تبليغات و روابط عمومي سازمان عقيدتي سياسي ناجا با بيان اينکه براي اجراي اين طرح تمامي کارکنان نيروي انتظامي پاي کار آمده و به مسئوليت اجتماعي و انساني خود در قبال جامعه و مردم عمل کردند، گفت: مرحله اول اين طرح در ايام ماه مبارک رمضان اجرا شد و با کمک پرسنل نيروي انتظامي ۴۵ هزار بسته معيشتي به ارزش بيش از ۴۰۰هزار تومان تهيه و در ميان اقشار ضعيف جامعه در سراسر کشور توزيع شد.
بهرامي ادامه داد: مرحله دوم اين رزمايش نيز هم اکنون در حال اجراست و با همراهي خوب پرسنل، ۲۰ هزار بسته معيشتي ديگر که حدود ۵۰۰ هزار تومان ارزش ريالي دارد، تهيه شده و طي هفته پيش رو در ميان اقشار ضعيف در سراسر کشور توزيع خواهد شد، به عبارتي ميتوان گفت که پرسنل نيروي انتظامي به تنهايي و با مشارکت خودشان تاکنون در تامين ۶۵ هزار بسته معيشتي مشارکت داشتند.
وي درباره اينکه مبلغ اين کمکها چگونه جمع آوري شده است، گفت: در نيروي انتظامي حسابي تحت عنوان موکب الحسين شهداي ناجا وجود داشت که امسال اين حساب براي دريافت وجوه کارکنان اختصاص يافت و بسته هاي تامين شده از محل دريافتيهاي اين صندوق تامين شد.
بهرامي در مورد اينکه آيا اقشار و گروه هاي ديگر مردم نيز در تامين اين بسته ها مشارکت داشتند يا خير، اظهارکرد: در تامين اين اقلام فقط خانواده بزرگ نيروي انتظامي و پرسنل مشارکت کردند. ديگر شهروندان از طريق کميته امداد، هلال احمر و... در روند جمع آوري کمکها مشارکت داشتند.
معاون تبليغات و روابط عمومي سازمان عقيدتي سياسي ناجا درباره چگونگي توزيع اين اقلام نيز خاطرنشان کرد: نيروي انتظامي به واسطه رده هاي مختلف و به خصوص کلانتري ها و پاسگاه ها شناخت خوبي از وضعيت معيشتي مردم و اقشار ضعيف جامعه دارد و با استفاده از همين اطلاعات نيز بسته هاي معيشتي توزيع شد. علاوه بر آن در برخي از مناطق از ظرفيت و همراهي کميته امداد امام خميني(ره) و جمعيت هلال احمر نيز استفاده کرديم.
وي همچنين اضافه کرد: علاوه بر اين بسته هاي معيشتي، نيروي انتظامي بسته هاي اقلام بهداشتي را نيز تهيه کرده و از زمان شيوع کرونا تا کنون در ميان برخي از اقشار و گروه هاي ضعيف جامعه توزيع کرده است. رزمايش همدلي مومنانه همچنان در نيروي انتظامي ادامه خواهد داشت.