تولید گوشت قرمز ۱۹ درصد افزایش یافت

تسنيم/ مرکز آمار اعلام کرد: تيرماه امسال در مجموع ۳۶ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز توليد شد که نسبت به ماه قبل ۱۹ درصد افزايش نشان مي دهد.
براساس نتايج آمارگيري کشتار دام کشتارگاههاي رسمي کشور در تيرماه امسال سهم گوشت گاو و گوساله از توليد گوشت قرمز بيش از ساير انواع دام بوده است.
براساس اين گزارش در ماه گذشته 20 هزار و 400 تن گوشت گاو و گوساله، 12 هزار و 400 تن گوشت گوسفند و بره و 709 تن گوشت از انواع دامهاي ديگر توليد شده است.
مقايسه عملکرد کشتارگاههاي رسمي کشور در تير ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته، نشاندهنده افزايش ٤٤ درصدي مقدار توليد گوشت قرمز است.
همچنين مقدار توليد گوشت در تير ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ براي گوسفند و بره 46 درصد، براي بز و بزغاله ٣٥ درصد، براي گاو و گوساله ٤٥ درصد، براي گاوميش و بچهگاوميش ٩٥ درصد افزايش داشته و براي شتر و بچهشتر ٢٤ درصد کاسته شده است.
نتايج حاصل از اين طرح آمارگيري نشان ميدهد مقدار توليد گوشت قرمز در کشتارگاههاي رسمي کشور در تير ١٣٩٩ نسبت به خرداد 1399 در حدود ١٩ درصد افزايش داشته است.