دارا دوم در بورس ثبت شد

اقتصاد آنلاين/ درخواست تاسيس صندوق سرمايهگذاري قابل معامله ETF پالايشي امروز در سازمانبورس ثبت شد.
هوشنگ فلاحتيان، معاون برنامه ريزي وزير نفت درباره اقدامات انجام شده براي تأسيس صندوق سرمايه گذاري قابل معامله ETF پالايشي و زمان به سرانجام رسيدن اين اقدامات گفت: ارزيابي دقيقي براي زمان به سرانجام رسيدن اقدامات نداريم، اما شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي را به عنوان نماينده وزارت نفت براي انجام اقدامات لازم جهت تأسيس صندوق معرفي کردهايم.
وي تصريح کرد: هر چند که فرآيند تأسيس صندوق زمان بر است، اما با توجه به انتظار عمومي، تلاش ميکنيم سريعتر انجام شود.
وي تصريح کرد: طبق ساز و کار موجود، شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي بايد در خواست خود را به سازمان بورس اوراق بهادار اعلام کند که امروز ۲۲ مرداد سال جاري درخواست به سازمان بورس ارسال شده است؛ طبيعي است اين سازمان مستندات و فرمهايي را از شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي مطالبه ميکند که با تلاش همه جانبه سعي ميکنيم هر چه سريعتر اين اقدام عملياتي شود.
بيژن زنگنه وزير نفت ديروز در حساب کاربري خود در فضاي مجازي از صدور دستور به شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي براي ايجاد صندوق ETF پالايشي خبر داده و نوشته بود: با توجه به درخواست اخير وزير محترم امور اقتصادي و دارايي، دستور داده شد که شرکت پالايش و پخش به سرعت نسبت به ايجاد صندوق ETF پالايشي اقدام نمايد.
وي همچنين پيش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشيه جلسه هيئت دولت در مورد اختلاف نظرها در موضوع ETF، اظهار داشت: من تعجب ميکنم با يک ناپختگي که مسئولي در سازمان خصوصي سازي کرد، موجب نگراني مردم شد. هيچ اختلافي ميان وزارت نفت و وزارت اقتصاد و شخص من با وزير اقتصاد وجود نداشته و ندارد.
وي ادامه داد: اول گفته شد که براي پالايشگاهها ETF تشکيل شود و بعد از آن گفته شد که نيازي به آن نيست و ما به صورت بلوکي عرضه ميکنيم و ما مسئله را دنبال نکرديم. شب قبل از اظهارات مسئول سازمان خصوصي سازي، يعني در يکشنبه شب در جلسه هيئت دولت با شخص وزير اقتصاد بودم و به بنده چيزي نگفتند. روز گذشته نيز که بنده گفته شد ETF تشکيل ميشود، من فوري دستور دادم تا اين صندوق تشکيل شود.
وزير نفت گفت: در اين موارد اختلافي ميان ما وجود نداشته و نيست و در حال حاضر هم ETF تشکيل ميشود و در زمان مقرر خود با ترتيباتي که وزارت اقتصاد مسئول آن است، اين کار انجام خواهد شد و مردم نيز از اين بابت نگراني نداشته باشند.
زنگنه افزود: ما هميشه موافق خصوصي سازي پالايشگاههاي نفت بودهايم و در حال حاضر نيز موافق هستيم و تصميمي که دولت داشته را اجرا خواهيم کرد.
وعده وزير اقتصاد؛ ۵ شهريور
وزير اقتصاد هم ديروز خبر داد که عرضه بلوکي سهام پالايشي لغو و مقرر شده عرضه دارا دوم در اولين چهارشنبه شهريور (پنجم شهريورماه) در هفته دولت انجام شود.
معاون سازمان خصوصي سازي: ثبت شرکت و تأسيس صندوق زمانبر است؛ به شهريور نميرسد
عليرغم اظهارات ديروز و امروز وزير اقتصاد و وزير نفت، صبح امروز معاون سازمان خصوصي سازي در گفتگويي اعلام کرد بدليل زمانبر بودن فرايند ثبت شرکت و تأسيس صندوق، دارا دوم شهريور ماه به بازار نخواهد رسيد.