افزایش ۴۱ درصدی تولید گوشت قرمز در مرداد ماه
مهر/ بر اساس اعلام مرکز آمار، توليد گوشت قرمز در مردادماه، ۳۷.۱ هزار بوده که نسبت به ماه مشابه سال گذشته رشد ۴۱ درصدي را تجربه کرده است.
نتايج آمارگيري از کشتار دام کشتارگاههاي رسمي کشور در مرداد ماه سال جاري از سوي مرکز آمار ايران منتشر شد.
بر اساس اين گزارش، وزن گوشت قرمز توليد شده انواع دامهاي ذبحشده در کشتارگاههاي رسمي کشور در ماه مرداد ١٣٩٩ جمعاً ٣٧.١ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بيش از ساير انواع دام بوده است.
همچنين گوشت گاو و گوساله با ٢١.٤ هزار تن، ٥٧.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز توليد شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٣ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٧ هزار تن و ساير انواع دام با ٦٦٩.٧ تن، بهترتيب ٣٣.٢ درصد، ٧.٣ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز توليد شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقايسه عملکرد کشتارگاههاي رسمي کشور در مرداد ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشاندهنده افزايش ٤١ درصدي مقدار توليد گوشت قرمز است. مقدار توليد گوشت در مرداد ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ براي گوسفند و بره ٣٥ درصد، براي بز و بزغاله ٢٩ درصد، براي گاو و گوساله ٤٩ درصد، براي گاوميش و بچهگاوميش ١٠٦ درصد افزايش، و براي شتر و بچهشتر ٤٢ درصد کاهش داشته است.
همچنين نتايج حاصل از اين طرح آمارگيري نشان ميدهد که مقدار توليد گوشت قرمز در کشتارگاههاي رسمي کشور در مرداد ١٣٩٩ نسبت به تير ۱۳۹۹ در حدود ٢.٥ درصد افزايش داشته است.