سوسیس و کالباس ارزان، جایگزین گوشت و مرغ در سفره مردم

ايسنا/ يک توليد کننده مواد اوليه سوسيس و کالباس گفت: با افزايش قيمت گوشت و مرغ مردم به طرف فرآوردههاي گوشتي ارزاني رفتهاند که اغلب کيلويي کمتر از ۳۰- ۳۵ هزار تومان قيمت دارند.
سيامک شادافزا با اشاره به بالا رفتن ميزان مصرف کالباس و سوسيس در بين مردم اظهار کرد: سالهاي سال کالباس و سوسيس در زنجيره غذايي ايرانيها به عنوان وعدهاي تفنني مطرح بود يعني اينکه خانواده گاه در اصطلاح عاميانه هر وقت هوس ميکردند يکي دو کيلو از اين فرآوردهها خريداري مصرف ميکردند ولي از زمان بالا رفتن شديد قيمت گوشت و مرغ ميزان مصرف آنها حدود ۵۰ درصد افزايش يافته است.
شادافزا ادامه داد: جالب اينجاست سوسيس و کالباسي که به فروش ميرود اغلب اين طور نيست که با کيفيت بالا و مثلاً کيلويي ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان قيمت داشته باشد بلکه مردم به طرف فرآوردههاي ارزاني رفتهاند که اغلب کيلويي کمتر از ۳۰- ۳۵ هزار تومان قيمت دارند و اين به خودي خود نشانگر وضعيت نابسامان اقتصادي مردم در خريد مايحتاج روزانه خود است.
وي توضيح داد: اگر قيمت گوشت و مرغ همينطور بالا برود چه بخواهيم و چه نخواهيم بايد قبول کنيم گوشت از سفره غذاي عدهاي به طور کامل حذف ميشود.
وي در پاسخ به اينکه آيا نظارتي بر کيفيت فرآوردههاي ارزان قيمت گوشتي نميشود، ميگويد: متاسفانه در شرايط فعلي دستگاههاي نظارتي بيشتر به قيمت محصولات توجه دارند و کيفيت آن طور که بايد و شايد برايشان اولويت نيست.