نماد آخرین خبر

واکنش اتحادیه باغداران تهران به احتکار پیاز

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
واکنش اتحادیه باغداران تهران به احتکار پیاز

باشگاه خبرنگاران/ نايب رئيس اتحاديه باغداران تهران از برداشت پياز در مناطق سردسيري خبر داد و گفت: پياز توليدي به منظور عرضه متعادل در انبار‌ها ذخيره مي‌شود که هيچ ارتباطي به احتکار محصول ندارد.

 مجتبي شادلو نايب رئيس اتحاديه باغداران تهران با اشاره به دلايل احتکار پياز در کنار جاده‌ها اظهار کرد: با توجه به برداشت پياز در مناطق نيمه سردسيري، بخشي از محصول به منظور تامين نياز بازار تا زمان عرضه از مناطق گرمسيري در انبار‌ها ذخيره سازي مي‌شود که متاسفانه رسانه‌اي کردن برخي موضوعات زمينه را براي تحريک بازار و احتکار محصول فراهم مي‌کند.

وي افزود: در حال حاضر فرصت خوبي است که حمايت بيشتري از کاشت زمستانه در مناطق گرمسيري داشته باشيم.

شادلو ادامه داد: با وجود آنکه برخي بذور پياز ظرف مدت زمان ۵۰ روز به برداشت مي‌رسند، نگراني از حيث افزايش قيمت در بازار نبايد داشته باشيم.

نايب رئيس اتحاديه باغداران با اشاره به اينکه برداشت پياز در حال انجام است، بيان کرد: طي ماه‌هاي مهر و آبان برداشت پياز از مناطق نيمه گرمسيري و سرد در حال انجام است و به طور مستمر در بازار عرضه مي‌شود.

وي با بيان اينکه زمينه کاشت پياز براي صادرات و بازار داخل فراهم است، گفت: با وجود آنکه محصولات صيفي همچون پياز، سيب زميني و خيار موازي يکديگرند، از اين رو با افزايش کشت محصولي، کشت محصول ديگر به طور خودکار کاهش مي‌يابد، ضمن آنکه سال گذشته قيمت پياز پايين بود که اين احتمال وجود دارد محدوديت سطح زير کشت عامل ديگري گراني قيمت در بازار باشد.

نايب رئيس اتحاديه باغداران با اشاره به اينکه احتکار پياز واقعيت ندارد، افزود: با توجه به برداشت پياز از مناطق گرمسيري طي ۲ ماه آينده، ذخيره در انبار و عرضه مستمر محصول امري متداول است چرا که با عرضه يکباره پياز‌هاي توليدي در بازار، طي ۲ تا ۳ ماه آتي با ورود پياز‌هاي زمستانه محصولي براي عرضه وجود ندارد.

به گفته وي، با نگهداري محصول در انبار‌ها و ازدياد عرضه در بازار طي روز‌هاي آتي، بازار پياز متعادل مي‌شود و جاي نگراني نيست.

شادلو در پايان با اشاره به اينکه واريته‌هاي مختلف و کيفيت در امر قيمت گذاري دخيل است، تصريح کرد: بنابر کيفيت محصول گاهي اختلاف قيمت در بازار به ۲ برابر هم‌مي رسد.  با وجود تحريم‌هاي ظالمانه و گراني نهاده‌هاي توليد انتظار مي‌رود شرايطي فراهم شود که با افزايش عرضه شاهد تعديل قيمت در بازار باشيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره