نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
موسیقی

بهنام بانی با «گشت 3» طلسم کنسرت در مشهد را می‌شکند!

منبع
بروزرسانی
بهنام بانی با «گشت 3» طلسم کنسرت در مشهد را می‌شکند!

سينماروزان/ شايد باورش سخت باشد ولي به‌زودي شاهد کنسرت بهنام باني در مشهد خواهيم بود و باني شکل‌گيري اين کنسرت کارگرداني است که خودش اصالتي مشهدي دارد.

حتي اگر گرفت و گيرهاي مميزي و صدور مجوز کنسرت در مشهد را کنار بگذاريم اينکه چطور مي‌شود در دوران شيوع کرونا بهنام باني در مشهد کنسرت مي‌گذارد را بايد از سعيد سهيلي بپرسيد؟

سعيد سهيلي در قسمت سوم “گشت ارشاد” نه تنها از بهنام باني بازي‌ نمکين و مرتبط با شخصيت واقعي باني گرفته بلکه آن طور که هفت‌صبح گزارش داده يک کنسرت بزرگ براي باني در مشهد تدارک ديده است.

بهنام باني در نقش خودش در “گشت۳” ظاهر شده و در سکانسهايي از اين کمدي بناست در مشهد کنسرت دهد؛ کنسرتي که پاي برادران و خواهران گشت‌ارشادي‌نما را به ماجرا باز مي‌کند و مواجهه آنها با بهنام باني در نشست خبري اين کنسرت است که دردسرساز مي‌شود.

اينکه با توجه به رکود دامنگير گيشه‌ها “گشت۳” مستقيم روانه اکران آنلاين شود چندان بعيد نيست به خصوص که عدم حمايت تبليغي شهرداري و تلويزيون باعث شده عليرغم پاکيزگي سينماها حتي کمدي‌هايي که اين روزها روي پرده‌اند هم چندان بازخوردي نداشته باشند!

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar