فارس/ دفتر کنترل داراييهاي خارجي وزارت خزانهداري آمريکا امروز چهارشنبه اعلام کرد دو فرد عراقي و يک شرکت مستقر در اين کشور را به بهانه ارتباط با ايران به فهرست تحريمهاي خود اضافه کرد.
خزانهداري آمريکا در اطلاعيهاي که روي وبسايت اين شرکت قرار گرفته نوشته «عبدالحميد الاسدي»، و «صالح الحسني» که هر دو تبعه عراق هستند را در فهرست تحريمها قرار داده است. شرکت «منابع ثروت جنوب» که طبق اطلاعات اوليه خزانهداري آمريکا در عراق مستقر است نيز تحريم شده است.
خزانهداري، شرکت ياد شده را کانال مالي نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خوانده و مدعي شده اين نهاد و دو فرد مرتبط با آن را در فهرست موسوم به SDGTs قرار داده است.
«استيون منوشين»، وزير خزانهداري آمريکا با تکرار ادعاهاي اثباتنشده مدعي شده نهاد آمريکايي براي متوقف کردن «شبکه قاچاق سلاح» مرتبط با ايران وارد عمل شده است.
منوشين از بخش مالي عراق و دنيا خواسته تدابير لازم براي جلوگيري از تعامل با بخشهاي تحت تحريم ايران را به کار ببندند.
به موجب اين تحريمها تمامي داراييهاي مربوط به اين دو فرد و شرکت که در آمريکا يا تحت تملک اشخاص آمريکايي هستند بايستي بلوکه شده و به دفتر کنترل داراييهاي خارجي خزانهداري گزارش شود.
علاوه بر اين، افرادي که وارد برخي مبادلات خاص با اين دو نفر و شرکت شوند خودشان تحريم خواهند شد.
بازار