ايرنا/ شوراي نگهبان با صدور اطلاعيهاي اعلام کرد: تعداد ۵۱ مورد گزارش مردمي از تخلفات انتخاباتي از ۸ صبح تا ۱۵ عصر جمعه جهت بررسي دقيقتر و اقدامات قانوني لازم به دفاتر نظارت و بازرسي انتخابات در استانها ارجاع شده است.
در اطلاعيه شامگاه جمعه شوراي نگهبان آمده است: به منظور ارتقاي سلامت انتخابات و نظارت بيشتر و دقيقتر بر فرآيند برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي و ميان دورهاي مجلس خبرگان رهبري، شوراي نگهبان سامانه گزارشهاي مردمي تخلفات انتخاباتي به نام «مردم ناظر» را راه اندازي کرده است که چهارمين گزارش از جزئيات گزارشهاي دريافتي از طريق سامانه «مردم ناظر» به اطلاع ملت شريف ايران ميرسد.
اين اطلاعيه افزود: از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۵ عصر روز جمعه ۱۳۹۸/۱۲/۲ از ميان ۳۸۷ گزارش واصله مردمي، تعداد ۵۱ مورد گزارش از تخلفات انتخاباتي که با جزئيات دقيق و قابل پيگيري و با پيوست مدارک و مستندات از تخلف توسط مردم عزيز از سراسر کشور به سامانه مردم ناظر شوراي نگهبان اعلام شده بود، جهت بررسي دقيقتر و اقدامات قانوني لازم به دفاتر نظارت و بازرسي انتخابات در استانها ارجاع شده است.
شوراي نگهبان افزود: آمار گزارشهايي که جهت بررسي دقيقتر به استانها ارسال شده به تفکيک عبارتند از: استان تهران (۷)، خوزستان (۵)، اصفهان (۴)، کهگيلويه و بوير احمد (۴)، آذربايجان شرقي (۴)، خراسان رضوي (۳)، کرمانشاه (۳)، فارس (۲)، گيلان (۲)، سمنان (۲)، خراسان جنوبي (۲)، چهارمحال و بختياري (۲)، آذربايجان غربي (۱)، البرز (۱)، کرمان (۱)، مازندران (۱)، خراسان شمالي (۱)، بوشهر (۱)، همدان (۱)، اردبيل (۱)، قم (۱)، ايلام (۱) و لرستان (۱) گزارش.
اين اطلاعيه خاطرنشان کرد: شوراي نگهبان به مردم عزيز اطمينان ميدهد با استفاده از کمک مردم و هزاران ناظر در سراسر کشور، سلامت انتخابات را تأمين و از آراي مردم پاسداري و صيانت خواهد کرد.
بازار