فارس/ سخنگوي وزارت خارجه آمريکا مدعي شد که مسئوليت هرگونه اقدام شبه نظاميان عراقي عليه منافع آمريکا در اين کشور با ايران است.
«مورگان اورتاگوس» سخنگوي وزارت خارجه آمريکا مدعي شد که ايران مسئول هر اقدامي از سوي شبه نظاميان عراقي عليه منافع آمريکا در اين کشور است.
وي از ايران خواست که هشدار آمريکا در اين زمينه را جدي بگيرد.
وي در مصاحبه با شبکه العربيه افزود: «ما همچنان هرکاري که بتوانيم ميکنيم تا جلوي حملات شبه نظاميان عليه خودمان را بگيريم. ما آشکارا ديديم که اين حملات که از طرف شبه نظاميان مورد حمايت ايران انجام ميشود با حمله به سفارت ما در بغداد در ابتداي سال جاري شروع شد. و اکنون ميبينيم که اقدامات بيشتري دوباره آغاز شده است.»
العربيه در ادامه به نقل از اورتاگوس مدعي شد؛ حکومت ايران بايد بداند که ما آنها را مسئول هر اقدامي که شبه نظاميان شيعه در عراق انجام ميدهند ميدانيم. وي تاکيد کرد که ما به طور جدي و قبل از ترور سردار قاسم سليماني در ابتداي سال اين هشدار را به آنها داديم و اکنون نيز جدي هستيم و آنها بايد اين هشدارها را جدي تلقي کنند.
وي در ادامه همچنين از مردم عراق و اعتراضات آنها عليه فساد و دولت عراق حمايت کرد.
بازار