ايسنا/ معاون سياسي و اجتماعي استاندار تهران با اشاره به برگزاري مطلوب انتخابات يازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي و اولين مياندورهاي پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري گفت: انتخابات دوم اسفند بدون ابطال حتي يک صندوق رأي در استان تهران برگزار شد.
شکراله حسن بيگي در گفتگويي با اشاره به برگزاري مطلوب انتخابات دوم اسفندماه در استان تهران اظهار داشت: انتخابات يازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي و اولين مياندورهاي پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري در استان تهران با مشارکت خوب و به شکل مطلوب برگزار شد. با تلاش ستاد انتخابات استان تهران و کميتههاي مختلف اين ستاد، برگزاري اين دوره از انتخابات جزو انتخاباتي بود که حتي يک شکايت نداشته و هيچ صندوق راي ابطال نشد.
معاون سياسي و اجتماعي استاندار تهران همچنين عنوان کرد: مشارکت مردم در اين انتخابات نشاندهنده همراهي مردم با نظام جمهوري اسلامي ميباشد و نويد دهنده برگزاري مطلوب و با مشارکت حداکثري در سال ۱۴۰۰ مي باشد.
حسن بيگي با اشاره به برگزاري چهار انتخابات در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد: چهار انتخابات رياست جمهوري، انتخابات شوراي اسلامي، انتخابات مياندورهاي مجلس و مياندورهاي خبرگان در سال ۱۴۰۰ برگزار مي شود از اينرو حساس ترين انتخابات را در پيش داريم.
وي همچنين خاطرنشان کرد: رشد و بلوغ سياسي مردم براي ما يک نعمت است و بر مبناي بيانيه گام دوم انقلاب و تاکيدات مقام معظم رهبري اين نظام به پيش ميرود و تلاش دشمن از طرق مختلف براي شکست انقلاب اسلامي محکوم به شکست است.
بازار