فارس/ رئيس سازمان بسيج با اشاره به بيانات روز گذشته رهبر انقلاب مبني بر ضرورت ايجاد رزمايش گسترده مواسات در ماه مبارک رمضان براي ياري رساندن به افراد کمبضاعت، با ابلاغ رسمي آغاز رزمايش کمک مومنانه به فرماندهان بسيج سراسر کشور با رمز يا صاحبالزمان (عج) گفت: فاز نخست اين رزمايش از روز شنبه(۲۳ فروردين) آغاز ميشود، مرحله اول اين رزمايش تا پايان ماه مبارک رمضان خواهد بود و پس از آن، مراحل بعدي ادامه خواهد شد.
سردار غلامرضا سليماني، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، صبح امروز (جمعه ۲۲ فروردين) در نشست خبري خود با تبريک اعياد شعبانيه و ميلاد منجي عالم بشريت، به شيوع ويروس کرونا اشاره کرد و گفت: ملت ايران ظرفيتهاي فراواني دارد که بخشي از آنها در ماجراي کرونا به منصه ظهور رسيد و جهانيان شاهد آن بودند.
وي با بيان اينکه شيوع اپيدمي همهگير، پيامدهاي منفياي هم دارد، خاطرنشان کرد: يکي از اين پيامدها، لطمه به معيشت خانوادههاي کمدرآمد است که در فرمايشات رهبر معظم انقلاب در نيمه شعبان مورد توجه قرار گرفت.
سردار سليماني با يادآوري بيانات روز گذشته رهبر انقلاب مبني بر ضرورت ايجاد رزمايش گسترده مواسات در ماه مبارک رمضان براي ياري رساندن به افراد کمبضاعت، گفت: بسيج بهعنوان تشکيلات مردمي گسترده که در سراسر کشور، پايگاه دارد، در نظر دارد با محوريت ۵۴ هزار پايگاه در کل کشور، رزمايش سراسري «کمک مومنانه» را برگزار کند.
وي با بيان اينکه فاز نخست اين رزمايش از روز شنبه (۲۳ فروردين) با رمز يا صاحبالزمان (عج) آغاز ميشود، گفت: مرحله اول اين رزمايش تا پايان ماه مبارک رمضان خواهد بود و پس از آن، مراحل بعدي ادامه خواهد شد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه اين دستور العمل به نواحي بسيج در سراسر کشور ابلاغ شده، گفت: امروز در ارتباط ويدئوکنفرانسي با فرماندهان بسيج در سراسر کشور، اين موضوع اعلام خواهد شد.
سردار سليماني با بيان اينکه اين رزمايش پيوستهاي متنوعي دارد، گفت: در اين طرح از ظرفيت خيرين و ائمه جمعه و جماعت استفاده خواهد شد. همچنين از همکاري ساير دستگاهها استفاده خواهد شد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين درباره نحوه گردآوري و توزيع کمکهاي مردمي در رزمايش سراسري «کمک مومنانه» گفت: کمکهايي که به صورت کالا خواهد بود در همان محل به افراد نيازمند اعطا ميشود و کمکهاي نقدي نيز به دست نيازمندان همان منطقه خواهد رسيد و کمکها در منطقهاي ديگر هزينه نخواهد شد.
شمارهکارت و کد دستوري جمعآوري کمکهاي مردمي رزمايش «کمک مومنانه» بسيج
سازمان بسيج سازندگي، شمارهکارت و کد دستوري جمعآوري کمکهاي مردمي رزمايش «کمک مومنانه» بسيج را اعلام کرد.
محمّد زهرايي، رئيس سازمان بسيج سازندگي، صبح امروز (جمعه ۲۲ فروردين) در ادامه نشست خبري رئيس سازمان بسيج مستضعفين، با بيان اينکه نگاه دينمدار و نگاه انسانمحور، تفاوتهاي خود را در ماجراي شيوع کرونا نشان داد، نمونههايي از ايثار و فداکاري مردم ايران را در روزهاي اخير مورد اشاره قرار داد.
وي با اشاره به ابلاغ دستورالعمل مرحله اول رزمايش سراسري «کمک مومنانه» به نواحي بسيج سراسر کشور، درباره روشهاي جمعآوري کمکهاي مردمي گفت: شماره حساب ۵۱۵۱۸۱۸۰۸۶۰۱۱ و شمارهکارت ۵۸۹۲۱۰۱۲۱۴۴۸۵۲۰۹ بانک سپه از سوي سازمان بسيج مستضعفين به اين موضوع اختصاص يافته است.
زهرايي افزود: مردم همچنين ميتوانند از طريق کد دستوري «ستاره هشتصد و هشتاد ستاره يازده مربع» کمکهاي خود را به نيازمندان اهدا کنند.
آغاز رزمايش سراسري «کمک مومنانه» به نواحي بسيج در کل کشور ابلاغ شد
سردار غلامرضا سليماني، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، صبح امروز(جمعه ۲۲ فروردين) از طريق ويدئوکنفرانس با فرماندهان نواحي ۳۲گانه بسيج در سراسر کشور ارتباط برقرار کرد.
وي با تبريک اعياد شعبانيه و ميلاد منجي عالم بشريت، بيانات روز گذشته رهبر انقلاب مبني بر ضرورت ايجاد رزمايش گسترده مواسات در ماه مبارک رمضان براي ياري رساندن به افراد کمبضاعت را يادآور شد و گفت: همانطور که روز گذشته و از طريق اتوماسيون ابلاغ شد، سازمان بسيج در نظر دارد با محوريت ۵۴ هزار پايگاه در کل کشور، رزمايش سراسري «کمک مومنانه» را برگزار کند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با ابلاغ رسمي آغاز رزمايش کمک مومنانه به فرماندهان بسيج سراسر کشور با رمز يا صاحبالزمان (عج) افزود: فاز نخست اين رزمايش از روز شنبه(۲۳ فروردين) آغاز ميشود، مرحله اول اين رزمايش تا پايان ماه مبارک رمضان خواهد بود و پس از آن، مراحل بعدي ادامه خواهد شد.
بازار