تسنيم/ وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با حضور در بندرعباس از صنايع دريايي وزارت دفاع بازديد کرد و در جريان ساخت و توليد آخرين دستاوردهاي حوزه رزم دريايي قرار گرفت.
امير سرتيپ حاتمي در اين حضور از مراحل پاياني ساخت و تجهيز ناوشکن دنا و شناور مينشکار صبا بازديد کرد.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با تأکيد بر لزوم اتمام پروژههاي دفاعي ناوشکن دنا و شناور مينشکار صبا و آمادگي جهت تحويل به نيروهاي مسلح تصريح کرد: وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح مصمم است در شرايط سخت تحريمهاي ظالمانه در سال جهش توليد با همت و عزم جهادي متخصصين متعهد و انقلابي صنعت دفاعي با توليد و ساخت پيشرفتهترين تجهيزات و دستاوردهاي دفاعي مورد نياز نيروهاي مسلح گامهاي بلندي را در تحقق شعار سال و ارتقاي قدرت بازدارندگي دفاعي ايران اسلامي بردارد.
امير سرتيپ حاتمي از ناوشکن دنا بهعنوان يکي از پيشرفتهترين شناورهاي کلاس موج ياد کرد که اميد است با تکميل و تجهيز نهايي آن به پيشرفتهترين سامانهها، بهزودي به نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران تحويل شود.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح ساخت و توليد شناور مينشکار صبا توسط سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع را يکي از افتخارات حوزه رزم دريايي عنوان کرد و گفت: مينشکار صبا مأموريت شناسايي و انهدام انواع مينهاي دريايي را در آبهاي منطقهاي بهعهده دارد که انشاءالله در آينده نزديک به نيروي دريايي راهبردي ارتش جهت اجراي مأموريتهاي خطير واگذار ميشود.
بازار