ايرنا/ نماينده ولي فقيه در استان خراسان رضوي گفت: کار آمريکا قطع کردن نفس ملتهاست و اين کار را در افغانستان، عراق و سوريه نيز دنبال ميکند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني آيت الله سيد احمد علم الهدي، وي در خطبه مکتوب روز جمعه افزود: مردم آمريکا با چشم خود جنايت آمريکا را در نماي يک پليس آمريکايي که زانوي خود را روي گردن يک سياهپوست گذاشته بود ديدند.
وي ادامه داد: کساني که دم از عشق آمريکايي ميزدند و دلباخته و دلداده آمريکا و غرب بودند و افرادي که با عشق به آمريکا به آن کشور گريختند، همه بايد امروز شرمنده باشند و عرق شرمساري بريزند زيرا آمريکاي کعبه آمال آنان اين بود.
امام جمعه مشهد گفت: امروز آمريکا با تحميل يک رژيم فاشيستي استبدادي موروثي، زانوي خود را روي گردن مردم عربستان گذاشته و مردم اين کشور را خفه ميکند و نميگذارد آنان نفس بکشند، در دنياي پيشرفته و در ارتباطات توسعه يافته جهان امروز، مردم عربستان بايد حاکميت يک رژيم فاشيستي استبدادي را تحمل کنند.
وي با اشاره به سالگرد ارتحال امام خميني (ره) نيز افزود: مقام معظم رهبري در بياناتي که چهاردهم خرداد به مناسبت سالروز رحلت امام خميني (ره) داشتند، قامت رسايي از امام راحل را بعد از ۳۱ سال از رحلت ايشان به دنيا نشان دادند و تبييني که در زمينه تحولآفريني امام راحل ارائه فرمودند، در حقيقت نمايش قامت رساي با عظمت از امام خميني (ره) بود و مردم به اين وسيله از امام شناخت جالبتري پيدا کردند.
آيتالله علمالهدي ادامه داد: امامشناسي براي ما با فرمايشات رهبر معظم انقلاب تحول پيدا کرد و اين فرمايشات باعث شد مردم در يک جريان فکري و اعتقادي ديگري امام را ببينند و بشناسند.
وي گفت: يکي از نکاتي که رهبر معظم انقلاب ارائه کردند اين بود که فرمودند امام راحل در نگاه به قدرتهاي بزرگ و استکباري و ابرقدرتها، تحول ايجاد کردند و مردم ابرقدرتها و قدرتهاي بزرگ را شکستپذير ديدند و شناختند.
امام جمعه مشهد افزود: يکي از خصوصياتي که امام بزرگوار در مقام تحولآفريني داشتند، پيشبيني و پيشگوييهاي ايشان در سقوط ابرقدرتها و قدرتها بود، در نامهاي که امام به گورباچف نوشتند، مرقوم داشتند "من صداي خرد شدن استخوانهاي مارکسيست را ميشنوم" که در حقيقت سقوط اين نظام و انديشه مارکسيستي و فروپاشي شوروي را پيشبيني فرمودند و گورباچف نيز در مصاحبههاي بعدي خود اقرار کرده بود اگر آن روزي که امام خميني (ره) خبر فروپاشي شوروي را داده بودند، کلام ايشان را شنيده بوديم و با اعتماد به اين پيشگويي عمل ميکرديم، وضع ما اينچنين نميشد و خيلي بهتر از اين ميتوانستيم عمل کنيم.
وي ادامه داد: امام راحل در اين پيشگوييها نگاه مردم انقلابي ما را نسبت به قدرتهاي استکباري و ابرقدرتها عوض کردند و قدرتهاي استکباري دنيا را شکستپذير اعلام فرمودند، امام بزرگوار آن روز پيشبيني کردند که "روزي مردم آمريکا بيدار ميشوند و جريان فروپاشي آمريکا از درون خود مردم اتفاق خواهد افتاد". ما اين پيشبيني امام را امروز در اوضاعي که در آمريکا وجود دارد، شکست فاحش آمريکا در مديريت بيماري کرونا و موقعيتي که امروز در آمريکا حاکم است که بيش از ۱۴۰ شهر به آتشسوزي و آتش زدن پرچم آمريکا اقدام کردند، شاهد هستيم.
آيتالله علمالهدي گفت: امام راحل پيشبيني فرمودند که فروپاشي آمريکا از بيداري مردم آمريکا شروع خواهد شد که امروز با چشم خودمان ميبينيم بسياري از نظريهپردازان و پژوهشگران آمريکايي و رسانهاي اذعان ميکنند که قدرت آمريکا رو به افول و زوال است. در حقيقت امروز با جرياني روبرو هستيم و مردم انقلابي ما وضعيتي را در ابرقدرت استکباري دنيا مشاهده ميکنند که امام بزرگوار قبل از ۳۵ سال پيشبيني کردند و به مردم انقلابي، پوشالي و مقوايي بودن اين قدرت استکباري را گوشزد کردند.
وي با بيان اينکه پيشبيني امام راحل، هم معجزه آفرين و پيامبرگونه بود و هم بيدارسازي و تحولآفريني ايشان نسبت به نگاه مردم انقلابي ما به قدرتهاي بزرگ و ابرقدرتها فوقالعاده بود افزود: آنچه امام فرمودند مردم ما اينک با چشم خود ميبينند و امروز مشاهده ميکنيم که فرمايش امام بزرگوار ما به تحقق پيوسته و به دنبال تداوم بيداري مردم آمريکا شاهد فروپاشي اين ابرقدرت استکباري در دنيا خواهيم بود.
امام جمعه مشهد ادامه داد: مسئلهاي که عامل اين بيداري و حرکت مردم شده است، يک مسئله خاص نيست، اينکه پليس آمريکا پاي خودش را روي گردن يک سياهپوست گذاشت تا جان داد، منظره يک پليس آمريکايي و يک سياهپوست نيست، به گفته مقام معظم رهبري، اين منظره حقيقتي است که مردم ما ۲۵ سال پيش اين صحنه را درک کردند، از ۲۸ مرداد ۳۲ تا ۲۲ بهمن ۵۷، مردم ما در اين ۲۵ سال در اين شرايط قرار داشتند، زانوي آمريکا روي گردن مردم ما بود و آمريکا اجازه نفس کشيدن به مردم ما نميداد.
وي با اشاره به وضعيت کرونا در آمريکا هم گفت: آمريکا تقريباً آخرين کشوري بود که مبتلا به بيماري کرونا شد اما نتوانست پيشبيني لازم داشته باشد و مديريت لازم را اجرا کند، هزاران انسان آمريکايي در چنگال اين مرض دستوپا زدند و مردند، شما دلداده چنين وضعيتي بوديد؟ شما به چنين جرياني در عرصههاي سياسي و اجتماعي جهاني عشق ميورزيديد؟
آيتالله علمالهدي افزود: تحولآفريني امام اثر خود را در ۲ عرصه به ما نشان داد، يکي در عرصه مديريت و مقابله با بيماري کرونا در کشور که طوري مديريت شد که با حداقل آسيب در مقابل اين بيماري ايستادگي شد و مورد دوم، رزمايش و مانور مواسات و همدلي مردم بود. تحولآفريني امام در مردمسازي آنقدر قوي بود که بعد از ۳۱ سال اين تحولآفريني با تداوم رهبري مقام معظم رهبري به اينجا رسيد که تمدن نوين اسلامي را هم در مديريت مقابله با بيماري کرونا و هم در عرصه مواسات چنان به دنيا نشان داد که دنيا شيفته اين تمدن اسلامي شد.
وي با اشاره به بازگشايي صحنهاي حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) ادامه داد: وزير انديشمند ما در عرصه بهداشت و درمان به مشهد مشرف شد، وضعيت را از نزديک مورد بررسي قرار داد و با بررسي از نزديک، ستاد مقابله با کرونا، شبانهروزي شدن صحنهاي مطهر را تصويب کرد. اميدوارم با همين بررسي دقيقتر هرچه زودتر به اين نتيجه برسند که درهاي حرم مطهر رضوي نيز باز شود و خسارت مردم ما نيز با آمدن زائر و مسافرت زائرين به اين شهر جبران گردد.
نماينده ولي فقيه در خراسان رضوي با بيان اينکه مردم مشهد بر اثر کرونا از نظر اقتصادي به خسارت فوقالعاده مبتلا شدند که منحصر به مشهد است و هيچيک از ديگر مراکز استان به اين اندازه خسارت نديد گفت: انشاءالله با بررسي بيشتر درهاي حرم مطهر رضوي باز و با آمدن زائرين و مسافرت مردم به مشهد اين خسارت اقتصادي نيز جبران ميشود.
بازار