شرق/ عباس عبدي در خصوص اهميت مرکز پژوهشهاي مجلس توضيحاتي ارائه کرد و گفت: متأسفانه بعيد ميدانم مجلس جديد، خود را نيازمند چنين مرکزي بداند!
عباس عبدي به روزنامه شرق گفت: اگر يک مجلس استاندارد با ويژگيهاي مرسوم و معمول را در نظر بگيريم طبعا مجلسي حزبي خواهد بود و مراکز پژوهشي نيز در مقام ارائه خدمت پژوهشي به احزاب هستند، احزاب نيز ايدههاي خود را براساس يافتههاي اين مراکز تدوين و ارائه ميکنند. اما چون در ايران مجلس حزبي نداريم و تکتک نمايندگان نيز هيچگاه نميتوانند بر همه امور مسلط باشند بنابراين مرکز پژوهشها ميتواند کمکي براي نمايندگان باشد تا تصميمگيري و انتخابهاي بهتري داشته باشند.
وي گفت:گرچه به نظر من در مجلس ايران اين حد استفاده از پژوهش نيز انجام نميشود و مرکز پژوهشهاي مجلس هم خيلي نميتواند آنگونه که بايد و شايد بر تصميمات نمايندگان مؤثر باشد، اين را از روي مصوباتي که در مجلس تصويب ميشود، ميتوان مشاهده کرد.به نظرم مرکز پژوهشهاي مجلس کارهاي کارشناسي و گزارشهاي خوبي ارائه ميکند و کمکهايي که به نمايندگان ميکنند خوب است و بايد اين امر تقويت شود حتي اگر نمايندگان استفاده نکنند. البته فکر ميکنم مرکز پژوهشها در مقاطعي به ابزار سياسي يک جناح خاص نيز تبديل شود؛ بهخصوص در مقاطع اوليه تأسيس آن اين اتفاق افتاد. با همه اينها اميدواريم مرکز پژوهشها بتواند در اصلاح تصميمگيريها کمک کند ولي متأسفانه بعيد ميدانم مجلس جديد، خود را نيازمند چنين مرکزي بداند.
بازار