ايرنا/ دفتر رييس جمهور پيرو طرح برخي مطالب و ادعاهاي سست، مغرضانه، خلاف عدالت و واقعيت نسبت به دولت، همچنين انتساب برخي اتهامات ناروا در ستون سرمقاله روزنامه کيهان مورخ هشتم تيرماه ۱۳۹۹، جوابيهاي منتشر کرد.
متن کامل جوابيه دفتر رييس جمهوري به مديرمسوول روزنامه کيهان به اين شرح است:
جناب آقاي حسين شريعتمداري
مدير مسئول محترم روزنامه کيهان
با سلام
پيرو طرح برخي مطالب و ادعاهاي سست، مغرضانه، خلاف عدالت و واقعيت نسبت به دولت، همچنين انتساب برخي اتهامات ناروا در ستون سرمقاله روزنامه کيهان مورخ هشتم تيرماه ۱۳۹۹، نکات ذيل بهعنوان جوابيه ايفاد ميشود و لازم است، برابر قانون مطبوعات در اولين شماره آن نشريه، در همان محل منتشر شود.
۱- سرمقاله فوق الاشاره به ظاهر، در پاسخ به نامه سرگشاده يکي از سياسيون به رهبر معظم انقلاب اسلامي و به اسم دفاع از معظمله نوشته شده است اما حاوي انبوهي از عقدهگشاييها و تهمتپراکنيهاي ناروا نسبت به دولت و شخص رييسجمهور محترم يعني نفر دوم نظام بعد از رهبري وفق صريح قانون اساسي، است.
۲- نگارنده محترم، در فرازهاي مختلف سرمقاله، همسويي با آمريکا و اراده و خواست اين کشور را تقبيح کرده اما در عمل، کارنامه دولتي را که با تمام توان در خط مقدم مقابله با تحريمهاي ضدبشري آمريکا ايستاده است، به کلي نفي ميکند؛ اين کار آيا قدم برداشتن در مسير خواست آمريکاييها نيست!؟ در دو سال گذشته، کشور تحت تحريمهايي اداره شده است که طراحان و مجريان آن مدعي بودند ظرف سه ماه منجر به فروپاشي اقتصاد ايران ميشود. حالا عجيب نيست که مدعيان مبارزه با آمريکا، به جاي گفتن دستمريزاد به دولتي که متولي اداره کشور در اين شرايط بسيار دشوار است، دستاوردهاي نظام در مقابله با تحريمهاي آمريکا و ساير تحريمهاي در سايه را چنين غيرمنصفانه زير سوال ميبرند؟
۳- کارنامه دولت و ملت ايران در مقابله با تحريمهاي غيرقانوني آمريکايي، به اندازهاي افتخارآميز است که حتي دشمنان ايران هم به آن اذعان دارند. تنها يک جلوه از اين کارنامه، در روزهاي اعمال محدوديتهاي اجتماعي در ايام اوج کرونا به چشم ديده شد؛ همان زمان که در بسياري از کشورهاي توسعهيافته، هجوم مردم قفسه فروشگاهها را خالي کرده بود، اما در ايران کمبود هيچ کالايي احساس نشد و تمامي مايحتاج مردم، به اندازهاي که حتي بيش از نياز عادي کشور بود، توسط دولت تامين شد و در دسترس مردم قرار گرفت. در سالي که بلاي کرونا، اقتصاد جهاني و حتي اقتصاد کشورهاي صنعتي را به زانو درآورده است، تقويت بنيانها براي رفع موانع توليد در کشور، غلبه بر تنگناهاي تحريم و دستيابي به رشد در اشتغال و ميزان توليد توسط دولت خدوم و مظلوم منتخب اکثريت قاطع مردم، آيا جاي حمايت و افتخار دارد يا جاي دشمني و تضعيف!؟
۴- تخريب و تخطئه کارنامه دولت توسط سرمقالهنويس روزنامه کيهان در حالي انجام شد که فشار و دشواري تحريمها، با شيوع بيماري کوويد۱۹ دوچندان شده و دولت بيش از ۴ ماه است که با تمام توان در دو جبهه کرونا و تحريم ميجنگد و در شرايطي که امکان استفاده از ظرفيتهاي متعددي را به دليل تحريمهاي ظالمانه و تروريسم اقتصادي بيسابقه ندارد، با چنگ و دندان از سلامت شهروندان حفاظت کرده است، با اين همه، معلوم نيست چرا اين تلاشهاي مجاهدانه و کارنامه افتخارآميز حتي بنا بر عمل به وظيفه عقلي و انقلابي، هيچگاه جايي در روزنامه کيهان نداشته است. اشباع بازار از لوازم بهداشتي پيشگيري از کرونا، توليد بومي دستگاههاي پيشرفته بيمارستاني، پرداخت تسهيلات حمايتي يک ميليون توماني به ۲۴ ميليون نفر، اعطاي تسهيلات به کسبوکارهاي آسيبديده، تامين مايحتاج ضروري مردم عليرغم بسته بودن مرزها و مشکلات اقتصادي و تحريمي، اجراي طرح عظيم بسيج ملي مبارزه با کرونا، تامين زيرساختهاي سختافزاري و نرمافزاري براي آموزش مجازي و امثالهم مواردي هستند که تحسين رهبر معظم انقلاب اسلامي و اعجاب مراجع بينالمللي را به دنبال داشته اما هيچگاه در سرمقالهها و گزارشهاي روزنامهاي که داعيه انقلابيگري دارد، ديده نشده است.
۵- حمله ظالمانه و مستمر به مديريت دولت در شرايط تحريم و شيوع کرونا در حالي از سوي کيهان انجام ميشود که مشابه همين تحريم-البته بسيار محدودتر از امروز- در زمان دولت مورد حمايت اين روزنامه هم وجود داشت و از قضا اثرات بسيار بدتري در اقتصاد کشور و معيشت مردم پديد آورده بود. اين روزنامه اما در آن زمان نه نقدي به دولت وارد ميدانست و نه هيچ گاه اثرات تحريم را به پاي مديريت دولت مينوشت، بلکه با تمام توان از آن دولت دفاع مينمود. دستاندرکاران کيهان اگر به دنبال دلايل کماثري و عدم اقبال مردم به اين رسانه ميگردند، بايد ريشههاي آن را در اين استانداردهاي دوگانه بجويند.
۶- سرمقالهنويس محترم روزنامه کيهان که از يک نامه به رهبر معظم انقلاب به دليل احتمال سوء استفاده دشمنان انتقاد کرده است، آيا خود با سياهنمايي از وضع اقتصادي کشور و تخطئه کارنامه نظام در همان مسير گام بر نميدارد؟ آيا اقدامات و رفتارهاي اين روزنامه در موارد متعددي به ضرر امنيت ملي کشور بهخصوص در جريان مذاکرات خارجي و سوءاستفاده حريف منجر نشده است؟ آيا انتساب برخي مواضع فردي و محفلي اين روزنامه به کل نظام با تذکرات، هشدارها و اخطارهاي مکرر مواجه نشده است؟ اين روزنامه که به ظاهر نگران سوءاستفاده دشمن از مفاد نامه يک سياستمدار به رهبري است، آيا همين حساسيت را مثلا درباره همفکران و نويسندگان نامه سرگشاده اخير به رئيسجمهور هم دارد و نسبت به تصوير تماماً سياه، ياسآور، غمانگيز و غيرمنصفانهاي که در اين نامه از وضع کشور ارائه شده، منتقد است يا معتقد است دشمن در سوء استفاده از سياهنماييها گزينشي عمل ميکند!؟
۷- رييسجمهور منتخب مردم از ابتداي پذيرش مسووليت همواره بر اهميت وحدت کلمه و يکپارچگي در مقابله با زيادهخواهي دشمنان تاکيد و دست دوستي به سوي همه سياسيون و جريانهاي اسلامي و انقلابي و ايراندوست دراز کرده است. در سوي مقابل اما افکار عمومي حيرتزده نظارهگر رفتار شما و برخي همفکرانتان است که نه تنها دعوت دولت به يکپارچگي را بيپاسخ گذاشتهايد، بلکه آشکارا در جهت عکس آن گام برميداريد و عليالدوام و غيرمنصفانه دولت را زير تازيانه عقدهها، شکستها و دشمنيهاي خود گرفتهايد. موسسه کيهان يک سرمايه ملي است اما متاسفانه روزنامه تحت مديريت شما در دو دهه اخير به روزنامهاي کاملا افراطي و بيمنطق و هتاک بدل شده است که بر موضع براندازي دولت پا ميفشارد.
۸- حجم تلاشهاي براندازانه کيهان عليه دولت به حدي است که گويا در پوشش دفاع از نظام و رهبري بهدنبال انتقام از مردمي است که به دولتي مخالف منويات جريان مورد نظرش راي دادهاند. طرح حاکميت دوگانه و جداسازي دولت از نظام همان دام خطرناکي است هميشه در آن گرفتار بودهايد. غافل از آن که تجربه شورشسازيها در سالهاي اخير بار ديگر نشان داده عبور از دولت و عبور از نظام از يک جنس است و ناديده گرفتن خدمات دولت نهتنها خلاف مروت که خلاف مصلحت نظام و سياست راهبردي و اعلام شده مقام معظم رهبري هم هست و به همين علت برخلاف رويهي کيهان و امثال کيهان، ايشان تاکنون از همه دولتهاي کشور تا روز پايان مسووليت قانوني خود حمايت کردهاند.
۹- اين دولت با ملت بزرگ ايران عهدي بسته که تا پايان به آن وفادار خواهد ماند و در دفاع از منافع ملت و مصالح ملي حتي قدمي به عقب نخواهد نشست. اما تاريخ رفتار دوگانه و غيرمنصفانه دولتستيزان را فراموش نخواهد کرد. شما قادر نيستيد دولت را از راه جهاد و ايثار، باز داريد و به حاشيهسازي بکشانيد. شما قادر نيستيد افتخار بزرگ دولت تدبير و اميد را به فراموشي بسپاريد. در هر کوي و برزن نشاني از تلاش و فداکاري اين دولت ثبت است. يکبار به مواضع خود و مواضع صهيونيزم نسبت به دولت بنگريد و ببينيد در کجا قرار گرفتهايد.
بازار