مهر/ اميرسرتيپ دوم خلبان يوسف قرباني گفت: پروژه ارتقاي بالگرد شنوک هوانيروز به بالگرد آتشنشان با موفقيت به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي ارتش، امير سرتيپ دوم خلبان قرباني فرمانده هوانيروز ارتش با بيان اينکه رسالت ارتش در حفظ و صيانت از سرمايه هاي کشور است، گفت: هوانيروز ارتش در تمامي عمليات هاي ستاد بحران، طرح هاي مردم ياري و… حضور دارد.
وي افزود: موضوع اطفاي حريق به ويژه در آتش سوزي هاي گسترده جنگلها و مراتع از جمله دغدغه هاي سلسله مراتب فرماندهي است، که در اين حوزه لازم بود هوانيروز با قدرت و اثربخشي مطلوبي وارد عمل شود.
فرمانده هوانيروز اظهار داشت: با توانمنديهاي علمي جوانان مومن و متخصص هوانيروز، طرح بالگرد آتش نشان کليد خورد و پس از مطالعه اين طرح، کارشناسان مجرب توانستند با تغييرکاربري در سيستم بالگرد سنگين شنوک، طرح بالگرد آتشنشان را عملياتي کرده و با موفقيت مورد تست و ارزيابي نهايي قرار دهند.
بازار