وکیل احمدینژاد: برای حفظ آبروی نظام از رفیقدوست شکایت کردیم

ايلنا/ وکيل احمدينژاد با دروغ دانستن مطالب منتشر شده در کتاب محسن رفيقدوست، تاکيد کرد که براي حفظ آبروي نظام از او شکايت کردهاند.
«سيد عادل حيدري» وکيل احمدينژاد در گفتوگو با ايلنا، درباره مطالب منتشر شده در کتاب «محسن رفيقدوست» مبني بر اينکه سفير انگليس رئيسجمهور شدن احمدينژاد را پيشبيني کرده بود، گفت: اکاذيب منتشر شده از سوي آقاي رفيقدوست به هر خواننده چنين القا ميکند که انتخابات در ايران به طور کلي عاري از اصالت و صحت است. متاسفانه اين اکاذيب توسط يک معاند نظام منتشر نشده بلکه از سوي آقاي محسن رفيقدوست که خود را طرفدار مطلق نظام، جمهوريت آن و ولي فقيه ميداند، منتشر شده است.
وي با بيان اينکه اين مطلب منتشر شده بيشتر از آنکه تخطئه و تخريب آقاي احمدينژاد باشد، باعث بي آبرو کردن نظام مقدس جمهوري اسلامي است، اظهار داشت: اولين برداشت از اين اکاذيب براي هر خواننده اين است که انتخابات ايران از سوي انگليس مهندسي شده و از همه بدتر اينکه رئيسجمهور نظام اسلامي را انگلستان تعيين ميکند.
وکيل احمدينژاد خاطرنشان کرد: به دليل اينکه دروغهاي انتشار يافته توسط آقاي رفيقدوست تخطئه و تخريب نظام است، عليه ايشان اقامه دعوي کرديم تا در دستگاه قضايي کذب بودن عرايضشان اثبات و شائبههاي احتمالي مذکور در مورد نظام انتخابات در ايران رفع شود و اگرنه افرادي که عليه آقاي احمدينژاد اکاذيب منتشر ميکنند زياد هستند و ايشان بزرگوارانه در مورد اکاذيبي که به ايشان منتسب ميشود، سکوت کردهاند.