نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

ادعای مقام صهیونیست درباره ایران

منبع
فارس
بروزرسانی
ادعای مقام صهیونیست درباره ایران

فارس/ رئيس ستاد مشترک ارتش رژيم صهيونيستي در تازه‌ترين ادعاي خود گفت، گروهي که اخيرا در جولان هدف گرفته شد وابسته به ايران بود.

«آويو کوخاوي» رئيس ستاد مشترک ارتش رژيم صهيونيستي ادعا کرد، گروهي که ارتش اين رژيم هفته گذشته در جولان هدف گرفت وابسته به ايران بود و سعي داشت اين حمله را بر اساس دستورالعمل‌هايي از تهران انجام دهد.

بر اساس گزارش خبرگزاري «معا»، کوخاوي در بازديد از يگان کماندويي «ماجلان» - که تيم مذکور در جولان را هدف گرفته است- گفت: ما با عمليات‌هاي سري و علني، مأموريت‌هايي را انجام مي‌دهيم که به همه دشمنانمان در تمام صحنه‌ها آسيب بزند.

وي تأکيد کرد: روند صدمه زدن به دشمنان را تا ۳۶۰ درجه و خسارت وارد کردن به آنها در تمام ميدان‌ها را ادامه خواهيم داد.

هتفه گذشته، ارتش رژيم صهيونيستي مدعي شده که يک گروه چهار نفره را که در حال بمبگذاري در کنار فنس‌هاي مرزي در جولان اشغالي بودند خنثي کرده است.

در همين ارتباط، روزنامه «هاآرتص» نيز هفته گذشته نوشت، مسئولان نظامي رژيم صهيونيستي  ادعا کردند که احتمال دارد ايران - و نه حزب‌الله - در پس ماجراي بمب‌گذاري در مرز فلسطين اشغالي با سوريه باشد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر