نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

زیباکلام: فتاح با حضور در برنامه تلویزیونی برای انتخابات ثبت‌نام کرد

منبع
فرارو
بروزرسانی
زیباکلام: فتاح با حضور در برنامه تلویزیونی برای انتخابات ثبت‌نام کرد

فرارو/ صادق زيباکلام گفت: انتخابات آينده، جولانگاه اصولگرايان است از همين الان بايد آن‌ها را پيروز انتخابات دانست. بخش قابل توجهي از بدنه اجتماعي اصلاح‌طلبان دچار ريزش شده و در اين انتخابات مانند انتخابات مجلس شرکت نخواهند کرد؛ بنابراين همه رقابت از آن اصولگرايان است.


رئيس بنياد مستضعفين شب گذشته در گفت و گويي تلويزيوني که از شبکه يک سيما پخش شد موضوعاتي را در باره املاک اين بنياد مطرح کرد که در اين بين نام تعدادي از شخصيت هاي سياسي نام آشنا مانند غلامعلي حدادعادل، احمدي نژاد، عليرضا زاکاني، معصومه ابتکار و شهين‌دخت مولاوردي به ميان آمد. 

صادق زيباکلام در اين باره گفت: «انتخابات آينده، جولانگاه اصولگرايان است از همين الان بايد آن‌ها را پيروز انتخابات دانست. بخش قابل توجهي از بدنه اجتماعي اصلاح‌طلبان دچار ريزش شده و در اين انتخابات مانند انتخابات مجلس شرکت نخواهند کرد؛ بنابراين همه رقابت از آن اصولگرايان است.»
او افزود: «نکته دوم در اين وضعيت رقابت بين طيف‌هاي اصولگراست. سوال مهم اين است که چهار جريان اصلي يعني معتدل، ميانه‌رو، تحول خواه، جبهه‌پايداري و حاميان احمدي‌نژاد مي‌توانند با يکديگر بر سر يک نفر ائتلاف کنند و او را به عنوان نامزد اصلي و براي گرم کردن بازار انتخابات چند فرد ديگر هم معرفي نمايند؟ به نظر من چنين چيزي شدني نيست و اين چهار جريان نمي‌توانند روي يک فرد ائتلاف کنند.»

اين تحليلگر مسائل سياسي معتقد است: "جبهه پايداري و حاميان احمدي‌نژاد، ممکن است ائتلاف کنند. نامزد اصلي آن‌ها هم آقاي احمدي‌نژاد خواهد بود؛ که هر دو گروه او را قبول دارند و همچنين نفوذ خوبي هم در بدنه اصولگرايان و تحول‌خواهان دارد. اما احتمالا احمدي‌نژاد ردصلاحيت مي‌شود. اگر نتوانند صلاحيت احمدي‌نژاد را تائيد کنند قطعا فردي را انتخاب مي‌کنند که مورد توافق اکثريت جبهه‌پايداري و احمدي‌نژادي‌ها باشد. پرويز فتاح از جمله شخصيت‌هايي است که اين دو گروه مي‌توانند روي او به توافق برسند، البته افراد ديگري همچون مهرداد بذرپاش و سعيد جليلي هم مي‌توانند رقيب فتاح شوند."

زيباکلام در تحليل سخنان فتاح گفت: «شايد اظهارات شب گذشته او در تلويزيون درست باشد، اما بيشتر خوراک تبليغاتي است. آقاي فتاح شناسنامه، کارت ملي و سه قطعه عکس خود را در دست گرفته و انتقاد از چهره‌هاي سياسي و نهادها را مي‌توان آغاز ثبت‌نام او در انتخابات رياست جمهوري ۱۴۰۰ دانست. با اين حال او نامزد اول تندروها نيست و نامزد اول همچنان محمود احمدي‌نژاد است، اگر نتوانند او را وارد انتخابات کنند، فتاح گزينه بعدي است.»

اين استاد دانشگاه در پاسخ به اين سوال که چرا فتاح اينچنين بي‌محابا از حدادعادل به عنوان چهره کليدي اصولگرايان انتقاد کرد، گفت: «فتاح مي‌داند هر چقدر درباره حداد عادل بد حرف بزند از منظر انتخاباتي اتفاقا خوب است. چرا که ممکن است برخي سران اصولگرا رنجيده شوند، اما آراي پوپوليستي مورد نياز را به دست مي‌آورد. در حال حاضر هدف نامزدهاي احتمالي اصولگرايان در انتخابات سران اصولگرا نيستند، بلکه کسب محبوبيت در ميان مردم است، که با اينگونه حرف‌ها زمينه آن فراهم مي‌شود.»

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره