نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

واکنش حوزه علمیه به اهانت رئیس جمهور فرانسه به پیامبر اسلام

منبع
ميزان
بروزرسانی
واکنش حوزه علمیه به اهانت رئیس جمهور فرانسه به پیامبر اسلام

ميزان/ مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه در بيانيه‌اي ضمن محکوم کردن توهين به پيامبر اسلام (ص) اعلام کرد:‌ شگفت‌آور است که مدعيان تمدن و رؤساي جمهور کشور‌هايي که صد‌ها سال دستشان به غارت کشور‌هاي شرق و خون ميليون‌ها انسان مظلوم الجزائري و آفريقايي و آسيايي آلوده است به خود اجازه مي‌دهند که به بزرگ‌ترين پيامبر رحمت و تنديس اخلاق و حامل کتاب وحي الهي جسارت و اهانت کنند.

بنا به اعلام حوزه، در پي اهانت رئيس جمهور فرانسه به پيامبر گرامي اسلام صلوات الله عليه، مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه اين اقدام را محکوم کرد.

متن بيانيه که به امضاي آيت الله عليرضا اعرافي مدير حوزه‌هاي علميه رسيده به اين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

رسول گرامي اسلام حضرت محمد صلي‌الله‌عليه‌وآله‌وسلم آخرين و بزرگ‌ترين پيامبر الهي است که تمامي معارف و آموزه‌هاي ديگر پيامبران تاريخ را کمال بخشيد و جامع‌ترين شريعت الهي را به بشريت تقديم کرد، پيامبري که خداي عظيم مدال (وَإِنَّکَ لَعَلَيٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ) قلم ۴، را به وي عطا کرد و وي را به‌عنوان مظهر (وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ) الانبياء ۱۰۷، ستود.

آن بزرگ نه تنها فلسفه بعثت خويش را نشر فضائل اخلاقي معرفي کرد (إِنَّما بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلاقِ) بلکه قرآن وحياني را از جانب خداي مهربان جهانيان به‌عنوان برنامه زندگي انسان‌ها به ارمغان آورد که مسيحيان عالم را نزديک‌ترين دوستان مؤمنان معرفي کرد (وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَي ذَلِکَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا يَسْتَکْبِرُونَ) مائده ۸۲ و تکليف مسلمانان را در برابر بقيه بشريت که به جنگ و تجاوز آلوده نشده‌اند (عدالت) و (نيکي) دانسته است (لَا يَنْهَاکُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقَاتِلُوکُمْ فِي الدِّينِ وَلَمْ يُخْرِجُوکُمْ مِنْ دِيَارِکُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَتُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ) ممتحنه ۸.

شگفت‌آور است که مدعيان تمدن و رؤساي جمهور کشور‌هايي که صد‌ها سال دستشان به غارت کشور‌هاي شرق و خون ميليون‌ها انسان مظلوم الجزائري و آفريقايي و آسيايي آلوده است به خود اجازه مي‌دهند که به بزرگ‌ترين پيامبر رحمت و تنديس اخلاق و حامل کتاب وحي الهي جسارت و اهانت نمايند؛ و کساني که نَفَس آزادي‌خواهي ملل مظلوم را گرفتند با کمال بي‌شرمي نام اين اهانت‌ها را آزادي بيان بنامد. شايد حکمت آن باشد که جامعه بشري احترام اديان آسماني و پيامبران الهي و کتب مقدس آنان توسط ملت مسلمان ايران را با اين وقاحت و بي‌ادبي غرب پر ادعا مقايسه کند و عمق ارزش‌هاي اخلاقي دين مبين اسلام بيشتر شناخته شود.

حوزه‌هاي علميه ضمن محکوم کردن لايحه ضداسلامي امانوئل ماکرون رئيس‌جمهور فرانسه و حمايت او از اهانت به قرآن و بزرگ‌ترين پيامبر الهي انتظار دارد که فرهيختگان، شخصيت‌ها و مسئولان کشور‌هاي اسلامي و ديگر اديان آسماني با اقدام عاجل و قاطع خويش راه را بر اين آتش‌افروزان بسته و زمينه‌هاي ارتقاي وحدت و تعامل سازنده اديان ابراهيمي را در جهان فراهم کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر