ايسنا/ نتايج مطالعه روي موشها نشان ميدهد فرآوردههاي حاصل از سوخت و ساز اسيد چرب "امگا ۳" در بدن ميتوانند خاصيت ضد سرطاني داشته باشند.
محققان آمريکايي اظهار داشتند: زمانيکه بدن، اسيد چرب امگا ۳ را ميسوزاند نوعي از مولکولها توليد ميشوند که ميتوانند از رشد و گسترش تومورهاي سرطاني جلوگيري کنند.
اين مولکولها به طور طبيعي توسط بدن توليد ميشود که از ويژگيهاي مشابهي با کانابينوييدهاي موجود در ماريجوآنا و البته بدون تاثير روانگردان برخوردار است.
در سال ۲۰۱۷ ميلادي محققان آمريکايي گروه جديدي از متابوليتهاي اسيد چرب امگا ۳ به نام EDP-EA را شناسايي کردند و دريافتند که اين مولکولها ويژگيهاي ضد التهابي دارد. محققان با توجه به اين ويژگي تاثير EDP-EA بر سلولهاي سرطاني را نيز مورد بررسي قرار دادند.
آنها با مطالعه روي موشهاي مبتلا به نوعي سرطان استخوان که با درد بسيار همراه است و به سختي درمان ميشود، مشاهده کردند: EDP-EA رشد تومورها و رگهاي خوني را کند ساخته، از گسترش سلولهاي سرطاني جلوگيري کرده و موجب از بين رفتن سلولهاي سرطاني ميشود.
به گزارش خبرگزاري شينهوا، محققان آمريکايي همچنين دريافتند EDP-EA در حجمي بالاتر سلولهاي سرطاني را از بين ميبرد هرچند در اين زمينه به اندازه داروهاي شيمي درماني موجود در بازار موثر نيست.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار