0
0
143

علاوه بر اين ادعا ميشود که زبان الکترونيکي نه تنها در اندازهگيري طعم دهندهها خوب عمل ميکند بلکه در تشخيص تفاوتهاي ظريف غذاها نيز بهتر از انسان است. سازندگان اين دستگاه معتقدند که هنوز هم جا براي کمک به افراد در ارزيابي عطر و طعمها وجود دارد و اين زبان الکترونيکي نيز در همين راستا ساخته شده است.
به عنوان مثال اگر يک شرکت به دنبال تهيه يک محصول غذايي جديد باشد و از ۲۰ فرمول مختلف در ساخت آن استفاده کند با اين زبان الکترونيکي به راحتي ميتواند متعادلترين و خوشمزهترين فرمول را پيدا کند، در حالي که سليقه در چشايي انسان دخيل است و همچنين زبان انسان نميتواند همزمان چندين طعم را از هم تفکيک کند و انجام اين کار توسط انسانها به فرآيندي طولاني منجر خواهد شد و چندين روز طول ميکشد.
مقالهاي در مورد اين زبان الکترونيکي اخيراً در مجله Food Science منتشر شده است.
زبانهاي الکترونيکي که قبلاً توسعه يافتهاند براي چشيدن و ارزيابي کيفيت عسل، ميوه و نوشيدنيها طراحي شده بودند.