ايسنا/ نتايج يک تحقيق نشان ميدهد که قند موجود در آبميوه با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
بررسيها حاکي از آن است مصرف ميزان قابل توجهي از آبميوه ميتواند خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد. همچنين پيش از اين محققان به ارتباط بين مصرف هر نوع نوشيدني حاوي قند و احتمال ابتلا به اين بيماري پي برده بودند.
در اين مطالعه محققان فرانسوي به ارتباط خاص بين قند و سرطان دست پيدا کردند. نوشيدنيهاي حاوي قند از جمله نوشابه و نوشيدنيهاي انرژيزا با چاقي در ارتباط هستند که خود عامل موثر در بروز بيماري سرطان است، هرچند در اين بررسي محققان فرانسوي اظهار داشتند دلايل ديگري وجود دارد که نشان ميدهد قند در خطر ابتلا به سرطان نقش دارد.
در اين بررسي آمدهاست: مصرف آبميوه همچون ديگر نوشيدنيهاي حاوي قند با افزايش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است و عامل اصلي اين ارتباط مواد قندي است.
به گفته محققان فرانسوي کاهش مصرف تمامي انواع نوشيدنيهاي حاوي قند در کنار اعمال محدوديت در تبليغات اين محصولات و اخذ ماليات ميتواند در کاهش تعداد مبتلايان به بيماري سرطان موثر باشد.
محققان فرانسوي با بيان اينکه نميتوان با قطعيت اظهار داشت که مواد قندي عامل ابتلا به سرطان هستند، تاکيد کردند: لازم است تحقيقات بيشتري در اين رابطه انجام شود. همچنين مکانيزمهاي زيستشناختي ديگري از قبيل تاثير مواد قندي بر چربي احشايي ذخيره شده اطراف اندامهاي حياتي همچون کبد و پانکراس، سطح قند خون و شاخصهاي التهابي وجود دارد که تمامي آنها با خطر سرطان در ارتباط هستند.
بازار