با قوانین فیزیک در قوطی کنسرو را باز کنید
مجله ايلياد/ ممکن است پيش آمده باشد که بدون دربازکن به مشکل برخورده باشيد. مشکلي نيست: شما ميتوانيد به راحتي در قوطيهاي کنسرو را باز کنيد. ميتوانيد با استفاده از يک قاشق، يک چاقوي سرآشپز، يک چاقوي جيبي يا يک سنگ در کنسرو يا قوطي را بدون آلوده کردن موادغذايي داخل آن باز کنيد. پس از تنها چند دقيقه تلاش، شما ميتوانيد به هدفتان دست يابيد. استفاده از چاقوي جيبي يا آشپزخانه قوطي را روي يک سطح پايدار قرار دهيد يک ميز در ارتفاع ايدهآل پيدا کنيد.قوطي را روي آن قرار دهيد. دستتان را روي قوطي قرار دهيد تا بتوانيد به راحتي به آن دسترسي داشته باشيد. نوک چاقو را روي لبهي داخلي در قرار دهيد چاقو را طوري نگه داريد که عمودي باشد، نه زاويهدار. دستتان را طوري قرار دهيد که در صورت لغزش آسيب نبيند. قسمت پشت دست شما بايد رو به بالا باشد. • اطمينان حاصل کنيد که چاقو کاملاً وارد قوطي شده و در جاي خود قفل شده است و بدين ترتيب نميلغزد. • اين روش همچنين با يک قلم يا يک جسم نازک و محکم ديگر شبيه به چاقوي جيبي قابل انجام است. به آرامي با پشت دست به چاقو ضربه بزنيد از دست دوم خود براي ضربه زدن به چاقو استفاده کنيد. اين حرکت نرم و صاف باعث ميشود که نوک چاقو در قوطي را سوراخ کند. چاقو را برداريد و سوراخ جديدي ايجاد کنيد نوک چاقو را چند سانتيمتر روي آن قرار دهيد و تکنيک را تکرار کنيد تا دوباره قوطي را سوراخ کنيد. ادامه دهيد تا کل اطراف قوطي سوراخ شود مانند در بازکن قوطي، کل دور تا دور قوطي را سوراخ کنيد. حالا درب بايد شل شود. سپس نوک چاقو را به يکي از سوراخها وارد کنيد و در آن را به آرامي بکشيد. • در صورت لزوم، از چاقوي کوچکتر براي بريدن قسمتهاي متصل شده در استفاده کنيد. با استفاده از يک قاشق