نماد آخرین خبر

ادعای ویروس‌شناسی چینی رد شد/ کرونا در آزمایشگاه ساخته نشد

منبع
مهر
بروزرسانی
ادعای ویروس‌شناسی چینی رد شد/ کرونا در آزمایشگاه ساخته نشد

مهر/ ادعاي يک ويروس شناس چيني درباره ساخت ويروس کرونا در آزمايشگاه نظامي چين از سوي محققان رد شد.
يک ويروس شناس چيني که ادعا مي کند ويروس کرونا در آزمايشگاه هاي نظامي چين ساخته شده، گزارشي را براي پشتيباني از ادعاهايش منتشر کرده است.

«لي منگ يان» يکي از محققان سابق دانشکده بهداشت عمومي هنگ کنگ است و  ادعا مي کند اين ويروس از ادغام مواد ژنتيکي دو ويروس کروناي خفاش ساخته شده است. علاوه بر آن او مدعي است پروتئين اسپايک اين ويروس( ساختاري روي سطح ويروس که به سلول هاي سالم مي چسبد و آنها را مبتلا مي کند) اصلاح شده تا راحت تر به سلول هاي انساني متصل شود.

 اين درحالي است که محققان اين گزارش را بي اساس دانسته و رد کرده اند. آنها معتقدند گزارش مذکور هيچ اعتباري ندارد.


تحقيقات مختلف منشا ويروس کرونا را از خفاش ها تشخيص داده اند و به همين دليل کارشناسان ارشد بهداشتي ادعاهاي ساخت اين ويروس توسط انسان را رد مي کنند. از سوي ديگر هيچ شواهدي از ساخت ويروس در آزمايشگاه ها وجود ندارد.

تحقيق اين ويروس شناس چيني در يک ژورنال علمي منتشر شده ولي محققان ديگر آن را بررسي نکرده اند. اين امر بدان معنا است که پژوهشگران ديگر آن را کنترل و تاييد نکرده اند.

او در تحقيق مذکور ادعا مي کند فرضيه تکامل ويروس کرونا در حيات وحش و انتقال آن به انسان مردود است. يان در ادامه مي نويسد: در ويروس کرونا ويژگي هاي زيستي وجود دارد که با ويروس هاي طبيعي همخواني ندارد. شواهد نشان مي دهد اين ويروس در آزمايشگاه و با استفاده از ويروس هاي ZC45 يا ZXC21 توسعه يافته است.وي همچنين ادعا مي کند نمونه هاي اين ويروس در هنگ کنگ و چين نگهداري مي شوند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره