کدام غذاها از ابتلا به سرطان پیشگیری میکنند؟
باشگاه خبرنگاران/ دانشمندان چيني راه جديدي براي جلوگيري از بيماري سرطان پيدا کرده اند. به گفته اين دانشمندان خوردن ماهيهاي دريايي شما را از ابتلا به اين بيماري نجات ميدهد.
محققان معتقدند که در بدن ماهي دريايي يک سوسپانسيون براي مقابله با شکارچيان ترشح ميشود، اين ماده حاوي نانوذراتي است که به شدت از رشد سلولهاي سرطاني در بدن موش جلوگيري ميکنند.
دانشمندان دريافتند که اشعه ايکس خطر سرطان را افزايش ميدهد و نانوذرات عمدتا از ملانين، اسيدهاي آمينه، مونوساکاريدها، فلزات و ساير ترکيبات تشکيل شده اند. نانوذرات عملکرد سيستم ايمني را در تشکيل تومور سرطاني تحريک کرده و در ترکيب با اين اشعه، ميتوانند رشد سلولهاي سرطاني را متوقف کنند.
ويتامين دي و امگا ۳ در ماهي زياد است. به عقيده دانشمندان، مکملهاي غذايي هيچ تاثيري در ميزان احتمال ابتلا به سرطان ندارد، اما ميزان مرگ و مير در صورت ابتلا به سرطان در بين مصرف کنندگان مکمل غذايي ويتامين دي کمتر خواهد بود. در عين حال، نوع سرطان به هيچ وجه نتيجه را تحت تأثير قرار نداد.
متخصصان اعلام کردند که اثربخشي دريافت ويتامين به شاخص توده بدن بستگي دارد. از جمله در داوطلبان با وزن طبيعي، شاخص ثبت شده به ۳۸ درصد ميرسد، در حاليکه اين شاخص در بيماران چاق رو به صفر ميرود.