معدوم شدن یک میلیون و 600هزار کیلوگرم غذای فاسد در ایام نوروز
ايرنا/ مسئول برنامه سلامت نوروزي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي اعلام کرد: با اجراي طرح سلامت نوروزي يک ميليون و 600 هزار کيلوگرم ماده غذايي فاسد در تعطيلات نوروز معدوم شد و بيش از 43 هزار واحد صنفي غير بهداشتي تعطيل گرديد. به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، رضا غلامي افزود: برنامه سلامت نوروزي وزارت بهداشت از اول اسفند اجرا شد و تا 14 فروردين 900 هزار و 431 مورد بازرسي از مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي حساس با اولويت کنترل فردي و بهداشت مواد غذايي انجام شد. وي گفت: در اين برنامه 230هزار و 599 مورد بازرسي بهداشتي از اماکن عمومي مانند آرايشگاهها، هتل ها و مراکز اقامتي و 32هزار و 347مورد بازرسي از اماکن بين راهي و 48 هزار و 839 مورد بازرسي از سامانههاي آبرساني و 661 هزار و 259 مورد کلرسنجي از آب آشاميدني انجام شد. غلامي افزود: همچنين در اين مدت از 14 هزار و 448وارد عرضه قليان بازرسي شد که در پي اين بازرسي ها 527 واحد عرضه غير مجاز قليان تعطيل شدند. به گفته وي، بر اساس اين بازرسي ها 17هزار و 701 مرکز متخلف غير بهداشتي به مراجع قضايي معرفي شدند که 537 مورد آنها اماکن بين راهي بودند. غلامي افزود: از اول اسفند تا 14 فروردين همچنين 234 هزار و 581 کارت بهداشتي براي فعالان و کارکنان اماکن عمومي صادر شد. پيش از اين خسرو صادق نيت، رئيس مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت اعلام کرده بود که در طرح سلامت نوروزي سال 94 حدود يک ميليون و 500 هزار کيلوگرم مواد غذايي فاسد کشف و معدوم شد و اگر اين ميزان ماده غذايي فاسد از بين نمي رفت و مصرف ميشد، ميتوانست حدود 30 هزار ايراني را مسموم کند. برنامه سلامت نوروزي وزارت بهداشت از اول اسفند 95 آغاز شده و تا پايان امروز پانزدهم فروردين در سراسر کشور اجرا ميشود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد