ايسنا/ رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف ۱۷ کيلوگرم مخدر شيشه که براي قاچاق به خارج از کشور در قوطي کنسرو جاسازي شده بود، خبر داد.
سرهنگ محمد بخشنده دراين باره گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با رصد اطلاعاتي و با همکاري پليس مبارزه با مواد مخدر فرودگاه امام خميني (ره)، محموله شيشه جاسازي شده در انواع کنسروهاي خوراکي را کشف کردند که در بررسي از آنها مشخص شد کنسروهاي خوراکي حاوي بستههاي ماده مخدر شيشه به مقدار ۱۷ کيلوگرم هستند.
وي با بيان اينکه در همين راستا سه نفر قاچاقچي دستگير شدند، گفت: قاچاقچيان قصد داشتند که کنسروهاي حاوي بستههاي موادمخدر شيشه را از کشور خارج و به مقصد کشور اندونزي منتقل کنند.
به گفته وي اين محموله فقط براي قاچاق موادمخدر در حال توزيع بوده و به هيچ عنوان در فروشگاههاي کشور چنين محصولات آلودهاي وجود ندارد.
رييس پليس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با اشاره به تشکيل پرونده براي متهمان دستگير شده، گفت: اين افراد براي ادامه روند رسيدگي به جرم روانه دادسرا شدند.
بازار