تسنيم/ معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي استان تهران با اشاره به اينکه کودکان کار و خياباني جمعآوري شده در سه مرکز بعثت، ياسر و افسريه ساماندهي ميشوند، گفت: خبر فوت و جراحت کودکان کار و خياباني در اين مراکز تکذيب ميشود.
مهشيد موقر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح ساماندهي کودکان کار و خياباني از 22 خرداد ماه با همکاري دستگاههايي از جمله فرمانداري و شهرداري تهران آغاز شده است.
وي تصريح کرد: عليرغم اينکه سازمان بهزيستي در مراکز خود ظرفيت و پذيرش کودکان کار و خياباني را نداشته است اما هيچگاه با توجه به کمبود فضا اقدام به ترخيص کودکان کار و خياباني نکردهايم.
معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي ضمن تاکيد بر اينکه کودکان کار و خياباني به سه مرکز پيشبيني شده ياسر، بعثت و افسريه انتقال داده ميشوند، گفت: مرکز ياسر ويژه نگهداري پسران بالاي 12 سال، مرکز بعثت محل نگهداري پسران زير 12 سال و مرکز افسريه محل نگهداري دختران بين 8 تا 12 و 12 تا 18 سال است.
موقر با تاکيد بر اينکه در هيچ يک از مراکز نگهداري کودکان کار وخياباني فوتي و جراحت نداشتهايم، افزود: اينکه گفته شده 50 نفر از کودکان کار و خياباني ردمرز شدهاند، اشتباه است و تا به امروز هيچ يک از کودکان اتباع بيگانه نيز ردمرز نشدهاند.
وي خاطرنشان کرد: در مراکز نگهداري کودکان کار و خياباني سعي شده است که خدمات خوبي به اين گروه از جامعه داده شود ضمن اينکه در آينده نزديک و با توجه به برنامهريزي صورت گرفته مجدداً طرح جمعآوري و ساماندهي کودکان کار و خيابان آغاز خواهد کرد.
بازار