جزئیات نقص فنی واگن «توشه» قطار خرمشهر - تهران/ حرکت قطار با 40 دقیقه تأخیر
فارس
بروزرسانی
فارس/مقام مسئول راهآهن گفت: بعدازظهر امروز يک بوژي واگن توشه قطار خرمشهر - تهران در نزديکي ايستگاه بالارود از خط خارج شد که کاشناسان راهآهن پس از جداسازي اين واگن قطار مسافري مذکور را به سمت تهران روانه کردند.
صادق سکري در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، گفت: بعدازظهر امروز يک بوژي واگن «توشه» قطار مسافري خرمشهر - تهران که آخرين واگن قطار است در نزديکي ايستگاه بالارود از خط خارج ميشود.
وي افزود: پس از اين اتفاق واگن توشه توسط کارشناسان راهآهن از قطار جدا ميشود و اين قطار به سير خودش ادامه ميدهد.
مديرکل روابط عمومي راهآهن ادامه داد: قطاري از خط خارج نشده است فقط يک دستگاه واگن توشه آن هم يک بوژي از خط خارج شده است که پس از جداسازي قطار مسافري به سمت تهران هدايت شد.
* اورژانس بدون کسب اطلاع اطلاعرساني اشتباه کرده است
وي بيان کرد: متأسفانه اورژانس بدون هماهنگي با راهآهن و تحقيق و کسب اطلاع طوري اين اتفاق را جلوه داده که موجب نگراني مسافران و خانوادههاي آنها شده است در حاليکه بهتر بود قبل از انجام مصاحبه از شرکت راهآهن جمهوري اسلامي ايران و روابط عمومي راهآهن کسب اطلاع ميکردند.
به گفته مديرکل روابط عمومي راهآهن، در حال حاضر خط ريلي مذکور باز است.