تسنيم/ دادستان عمومي و انقلاب ايرانشهر گفت: شرور معروف جنوب استان سيستان و بلوچستان توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات ايرانشهر به هلاکت رسيد.
به گزارش روابط عمومي ادارهکل دادگستري استان سيستان و بلوچستان، محسن گل محمدي اظهار داشت: بامداد امروز و توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات شهرستان ايرانشهر به دنبال وصول گزارش سرقت مسلحانه مجدد توسط شرور معروف و پس از رصد سريع اطلاعاتي انجام گرفته سرانجام شرور معروف جنوب استان سيستان و بلوچستان که خود را به همراه اموال مسروقه در محاصره مامورين اداره اطلاعات شهرستان ايرانشهر ميديد، به سمت مامورين تيراندازي ميکند که در ادامه درگيري مسلحانه به هلاکت ميرسد.
وي افزود: نامبرده داراي سوابق متعدد کيفري از جمله چندين فقره قتل، آدمربايي، چندين فقره سرقت مسلحانه، حمله به خودروهاي گشتي انتظامي شهرستان و شهادت مامورين انتظامي و زخمي کردن چندين نفر از پرسنل انتظامي، شرارتهاي متعدد و ايجاد ناامني در شهرستانهاي دلگان، فنوج، بمپور و ايرانشهر بود.
دادستان ايرانشهر ضمن تقدير از زحمات سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات شهرستان ايرانشهر که خدمات ارزندهاي را تاکنون براي برقراري امنيت منطقه ارائه کردهاند، گفت: مبارزه جدي و قاطعانه با مخلان نظم و امنيت و اشرار در راستاي تأمين احساس آرامش و آسايش شهروندان نجيب شهرستان همچنان ادامه دارد.
وي خاطرنشان کرد: از شرور مذکور چندين قبضه سلاح جنگي و مهمات مربوطه و چندين نارنجک جنگي نيز کشف و ضبط شد.
بازار