پیام تسلیت معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ برای درگذشت سردبیر جام جم

ايسنا/ معاون امور مطبوعاتي و اطلاعرساني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در پيامي درگذشت زندهياد روحالله رجايي، سردبير روزنامه جام جم را تسليت گفت.
پيام محمد خدادي به شرح زير است:
"انا لله و انا اليه راجعون
خبر درگذشت زندهياد روحالله رجايي، روزنامهنگار جوان، متعهد، کاربلد و دغدغهمند و سردبير شايسته روزنامه جام جم موجب تاسف و تالم بسيار شد.
اينجانب درگذشت اين فعال رسانهاي بااخلاق را به خانواده گرامي اش و جامعه رسانهاي کشور، بهويژه همکاران وي در روزنامه جام جم تسليت ميگويم و براي خانواده عزيز او، بازماندگان، دوستان و همکارانش، صبر و اجر مسئلت دارم."
زندهياد روحالله رجايي، دانشآموخته مقطع دکتري رشته علوم ارتباطات بود که از سال ۱۳۸۰ روزنامهنگاري را بهصورت حرفهاي آغاز کرد.
او که سابقه حضور در رسانههاي مختلفي را نيز در کارنامه خود داشت صبح روز دوشنبه (۳۰ تيرماه) پس از تحمل يک دوره کوتاه بيماري، به دليل ابتلا به ويروس کرونا درگذشت.