توصیه بهداشتی به مشتریان در صف نان
ايسنا/ رييس اتحاديه نان سنتي گفت: ما وظيفه داريم به همه اعضاي اتحاديه نان سنتي اعلام کنيم که مواد ضدعفوني در مغازه داشته باشند، بهداشت فردي را رعايت کنند، مغازه هر روز تميز شود، الکل در مغازه داشته باشند و دستگاه کارتخوان حتما در مغازه باشد و مشتري خودش کارت بکشد. ولي اينکه مشتريان در صف نان فاصله اجتماعي را رعايت نمي کنند و ماسک نمي زنند به رفتار شخصي خود مشتري باز مي گردد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت بعد از پاساژها، نانوايي ها در پايين ترين سطح جدول رعايت پروتکل هاي بهداشتي قرار مي گيرند. موضوعي که رييس اتحاديه نان سنتي در واکنش به آن اعلام کرد که کليه پروتکل هاي بهداشتي به نانوايان اعلام شده است اما مشتريان بايد خودشان به هنگام ايستادن در صف پروتکل هاي بهداشتي را رعايت کنند و ضمن استفاده از ماسک، فاصله گذاري اجتماعي را نيز مد نظر قرار دهند.
بيژن نوروز مقدم با بيان اينکه در اين شش ماه (از شيوع کرونا تا کنون) حتي يک مورد ابتلاي به کرونا در نانوايي ها گزارش نشده است، اظهار کرد: برخي افراد انتظار دارند شاطري که جلوي آتش و تنور ايستاده از ماسک و دستکش استفاده کند. در حالي که اين موضوع شدني نيست. يا گفته مي شود خميرگير بايستي دستکش به دست کند. خميرگير چگونه بايد با دستکش خمير را چانه بزنند؟
وي اضافه کرد:در ستاد ملي مقابله با کرونا موضوعات مربوط به پروتکل هاي بهداشتي مطرح شد و قرار است اگر واحدي فروشنده اي داشت که مستقيما با مشتري در ارتباط بود حتما فروشنده از ماسک و دستکش استفاده کند.
رييس اتحاديه نان سنتي اضافه کرد: ما وظيفه داريم به همه اعضاي اتحاديه نان سنتي اعلام کنيم که مواد ضدعفوني در مغازه داشته باشند، بهداشت فردي را رعايت کنند، مغازه هر روز تميز شود، الکل در مغازه داشته باشند و دستگاه کارتخوان حتما در مغازه داشته باشند و مشتري خودش کارت بکشد، ولي اينکه مشتريان در صف نان فاصله اجتماعي را رعايت نمي کنند و ماسک نمي زنند با وجود اينکه بارها در رسانه ها بر رعايت پروتکل هاي بهداشتي تاکيد شده، به رفتارهاي شخصي مشتريان باز مي گردد و آنها بايد خودشان رعايت کنند.