نماد آخرین خبر

رییس بنیاد شهید:‌ بیمه تکمیلی جامعه ایثارگری حذف شدنی نیست

منبع
ايرنا
بروزرسانی
رییس بنیاد شهید:‌ بیمه تکمیلی جامعه ایثارگری حذف شدنی نیست

ايرنا/ رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: بيمه تکميلي جامعه ايثارگري مصوب مجلس شوراي اسلامي و قانوني است و حذف نخواهد شد.

سعيد اوحدي روز جمعه در پاسخ به اين سوال که در برخي شبکه‌هاي مجازي شايعه حذف بيمه خانواده ايثارگران در دست اقدام است و با اين قانون فقط همسر ايثارگران داراي بيمه باقي خواهند ماند، اظهار داشت: حذف بيمه جامعه ايثارگري شايعه است و تکذيب مي شود.
وي با تاکيد براينکه بيمه تکميلي علاوه بر اينکه شامل ايثارگران خواهد شد، فرزندان تحت تکفل آنان نيز بيمه هستند، افزود: اکنون يک ميليون و ۷۰۰ هزار نفر تحت پوشش بيمه تکميلي بنياد شهيد و امور ايثارگران هستند.

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران اظهار داشت: ارائه خدمت به جامعه ايثارگر وظيفه و دين به گردن ما هست و اين مهم حقي است که بايد در قبال خانواده هاي جامعه ايثارگري ادا شود.


اوحدي همچنين پيشتر با اشاره به تدوين و ابلاغ «آيين‌نامه اختصاصي تعيين مصاديق و امتيازات شهيد خدمت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي» ‌ نيز گفت: بعد از گردش کار وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکي خدمت مقام معظم رهبري موضوع شهداي حوزه سلامت در جلسه شوراي عالي امنيت ملي تصويب و به تأييد مقام معظم رهبري رسيد و حسب تبصره ۳ مصوبه فوق، آيين‌نامه اجرايي شهيد خدمت با مزاياي «در حکم شهيد» توسط ستاد ملي مديريت کرونا تدوين و در تاريخ ۹۹/۵/۴ تصويب و به تأييد رييس‌جمهور محترم رسيد و در تاريخ ۹۹/۵/۷ توسط رييس سازمان اداري و استخدامي ابلاغ شد.
معاون رييس جمهور ادامه داد: در همين راستا کميته‌اي در سطح ملي با مسئوليت وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و با حضور رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران، رييس سازمان اداري و استخدامي و رييس سازمان برنامه و بودجه تشکيل مي‌شود.
اوحدي در خصوص کميته‌هاي استاني نيز گفت: اين کميته‌ها نيز در دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني مرکز استان و با عضويت مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان، رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان و رييس دانشگاه تشکيل مي‌شود و مسئوليت کميته استاني بر عهده رييس دانشگاه مزبور است.
معاون رييس جمهور افزود: شهداي خدمت موضوع «آيين‌نامه تعيين مصاديق و امتيازات شهيد خدمت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي» با حفظ عنوان «شهيد خدمت» از مزايا و امتيازات افراد «در حکم شهيد» موضوع ماده ۳ آيين‌نامه تعيين و احراز مصاديق عملي شهيد، در حکم شهيد و ساير مصاديق ايثارگري مصوبه هيئت وزيران برخوردار مي‌شوند. مصاديق شهداي خدمت پس از تشکيل پرونده و بررسي در کميته استاني به کميته ملي پيشنهاد و پس از احراز نهايي در کميته ملي تحت پوشش بنياد شهيد و امور ايثارگران قرار مي‌گيرند.
وي افزود: پزشکان و فعالان عرصه سلامت در اين برهه تاريخي کشورمان با تأسي به فرهنگ ايثار و شهادت در عرصه خدمت حضور دارند و تلاش‌هاي ماندگار فعالان حوزه درمان هرگز فراموش نمي‌شود. وظيفه همه ما نيز رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي است تا ان‌شاءالله شاهد برطرف شدن بيماري کرونا از کشور باشيم.

از زمان شيوع کرونا در ۶ ماه گذشته بيش از ۶ هزار نفر از کادر درمان کشور به بيماري کوويد ۱۹ مبتلا شده و بيش از ۱۴۰ نفر از آنان در مسير حفظ سلامت مردم شهيد شده‌اند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره