نماد آخرین خبر

علت خاموشی جاده های کشور مشخص شد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
علت خاموشی جاده های کشور مشخص شد

باشگاه خبرنگاران/ معاون راهداري سازمان راهداري گفت: دزديده شدن کابل هاي فشار قوي در بسياري از جاده‌ها افزايش يافته و تبديل به معضلي براي سازمان راهداري شده است.

 طبق بررسي هاي صورت گرفته و گزارشات ميداني،  بسياري از مسافران در  مسيرهاي مختلف گله از خاموشي در طول مسيرهاي مختلف دارند. همين موضوع  باعث شد تا باشگاه خبرنگاران جوان اين موضوع را از مسئولان مختلف در اين بخش پيگيري کند.

در همين رابطه حاجي رضا تيموري مدير عامل شرکت توزيع برق استان تهران با  اشاره به برخي از خاموشي‌ها در  مسير جاده‌هاي استان تهران گفت: هم اکنون  پيگيري خاموشي‌ها در برخي از جاده‌هاي استان تهران به عهده وزارت راه و شهرسازي است.

او ادامه داد: در حال حاضر ما از بخش راهداري دماوند در خصوص خاموشي هاي کيلومتري راه هاي مواصلاتي اين شهر پيگيري انجام داده ايم ولي تا به امروز نتيجه‌اي حاصل نشده است.

 همچنين رضا اکبري معاون راهداري سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي با بيان اينکه روشنايي جاده‌هاي کشور بر عهده سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي است، گفت: متاسفانه در بسياري از مناطق شاهد سرقت کابل هاي فشار قوي و يا ترانس هاي تبديل برق فشار قوي به فشار ضعيف هستيم که ممکن است به دليل ايجاد اين مشکل در اين بخش ها، برق جاده‌ها در مناطق مختلف قطع مي‌شود.

او از سرقت کابل و يا ترانس ها در مناطق مختلف گله کرد و خبر داد: امکان شناسايي و يا دريافت خسارت از سارقان در اين بخش ها وجود ندارد و ما همواره با مشکل در اين بخش مواجه هستيم.

امکان بازپس گيري کابل ها از دزدان وجود ندارد
معاون سازمان راهداري توضيح داد: ما در بسياري از مناطق شاهد آن هستيم که سيم‌هاي برق، کابل و يا ترانس‌ها قطع مي‌شوند، بنابراين مجبور به خريد مجدد آنها هستيم که هر کدام از اين اقلام هم در حال حاضر نياز به اعتبارات بسيار زيادي دارند.

اکبري توضيح داد: بسياري از افراد بي بضاعت اقدام به سرقت اين کابل‌ها مي کنند که امکان باز پس گيري و خسارت از آنها وجود ندارد، بنابراين بايد در اين زمينه اقدامات لازم صورت بگيرد.

معاون راهداري سازمان راهداري اظهار کرد: البته در برخي از مناطق هم ممکن است تصادف باعث قطعي برق شود که در اين زمينه هم بايد اقدامات و پيشگيري هاي لازم انجام شود.

او بيان کرد: سرقت کابل هاي فشار قوي و ترانس ها تبديل به يک معضل بزرگ براي ما شده که در اين زمينه خسارت هاي بسيار زيادي به ما وارد شده است. اين در حالي است که امکان نصب دوربين هاي مدار بسته و يا حضور پليس در اين بخش ها وجود ندارد چراکه افرادي که اين کابل‌ها و يا ترانس ها را سرقت مي‌کنند، افراد نيازمند هستند.

اکبري در پايان تصريح کرد: خاموشي ها در مسيرهاي مختلف استان تهران از بخش‌هاي مختلف استان پيگيري مي‌شود و در صورت دزديده نشدن کابل‌ها، به زودي روشنايي به اين مناطق باز مي‌گردد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره