نماد آخرین خبر

سارقان گورستان دستگیر شدند

منبع
ايران
بروزرسانی
سارقان گورستان دستگیر شدند

ايران/  زن و شوهر سارق که با همدستي مردي جوان وسايل داخل خودروي عزاداران را در گورستان کرمانشاه سرقت مي‌کردند دستگير شدند.

سرهنگ پرويز نظري رئيس پليس آگاهي استان کرمانشاه در تشريح اين خبر گفت: پس از وقوع چند فقره سرقت محتويات خودرو در باغ فردوس کرمانشاه، تيمي از اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي رسيدگي به موضوع را در دستور کار قرار داد.
او ادامه داد: کارآگاهان با انجام تحقيقات گسترده پي بردند سرنشينان ۲ دستگاه خودروي تيبا و ام‌وي‌ام با مراجعه به مراسم خاکسپاري و فاتحه‌خواني و شناسايي خودرو‌هايي که از ايمني لازم برخوردار نيستند اقدام به سرقت محتويات آنها مي‌کنند.
کارآگاهان پليس آگاهي در ادامه تحقيقات خود زن و شوهري را شناسايي کردند که در سرقت‌هاي رخ داده نقش اصلي را داشتند و پس از هماهنگي با مقام قضايي در عملياتي منسجم آنها را دستگير کردند.
متهمان اعتراف کردند با همدستي شخص ديگري که صاحب خودروي ام‌وي‌ام است سرقت کرده‌اند که اين متهم نيز دستگير شد.

او افزود: بررسي‌هاي تکميلي پليس آگاهي نشان مي‌دهد زن سارق با کارت‌هاي سرقت شده‌اي که رمزشان هم کنارشان بوده اقدام به خريد مقداري طلا کرده است. سرهنگ نظري با بيان اينکه تحقيقات تکميلي در خصوص فعاليت مجرمانه اين باند ادامه دارد، گفت: افرادي که محتويات خودروي آنها در باغ فردوس کرمانشاه مورد سرقت قرار گرفته براي اعلام شکايت به شعبه ۴ مبارزه با سرقت پليس آگاهي واقع در ميدان لشکر مراجعه کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره