دستور وزیر برای بازید از رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس

دستور وزیر برای بازید از رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارسدستور وزیر برای بازید از رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس
5
0
1
1399/06/29 - 16:55
10
1399/06/29 - 16:55

ايسنا/ اداره کل ارزيابي عملکرد و پاسخگويي به شکايات وزارت آموزش و پرورش از اقدام اين اداره براي بازيد ميداني از مدارس به منظور نظارت بر رعايت پروتکلهاي بهداشتي خبر داد و اعلام کرد که مقرر است نتايج وضعيت رعايت بهداشت در مدارس در اختيار وزير آموزش و پرورش قرار گيرد.

در گزارش اداره کل ارزيابي عملکرد و پاسخگويي به شکايات وزارت آموزش و پرورش آمده است: با شروع سال تحصيلي جديد و تاکيدات وزير آموزش و پرورش مبني بر تلاش در جهت حفظ سلامت دانش آموزان، همزمان با آغاز فرايند آموزش در مدارس و رفع نگراني والدين از شيوع بيماري کويد ۱۹، اداره کل ارزيابي عملکرد و پاسخگويي به شکايات اين وزارتخانه به صورت ويژه با استفاده از ظرفيت همه همکاران در مناطق، ادارات کل و حوزه ستاد جهت بازديد ميداني مدارس اقدام کرد.

بر اساس اين گزارش، بازرسان به صورت کاملا سرزده و تصادفي وارد مدارس شده از نزديک در جريان نحوه آموزش حضوري وغير حضوري، رعايت پروتکل هاي بهداشتي، مشکلات و کمبودهاي مدارس قرار گرفته و نتايج آن را روزانه به صورت مستقيم خدمت مقام عالي وزارت ارائه مي کنند. اين مهم تصويري روشن از وضعيت مدارس را نمايان مي کند و مي تواند مبناي تصميم گيري هاي آتي باشد.

بر اين گزارش، تا ۲۹ شهريور ماه جاري تعداد ۱۷۲ مدرسه توسط مديرکل ارزيابي عملکرد و پاسخگويي به شکايات، معاونين و کارشناسان اين اداره کل در وزارت متبوع از استانهاي تهران، قم ، سمنان و همدان مورد بازرسي ونظارت قرار گرفته و نيز طبق گزارشات دريافتي از استانها ۱۶ هزار و ۹۴۰ مدرسه نيز توسط ادارات ارزيابي عملکرد و کارشناسان ادارات کل و ۷۲۵  مناطق آموزشي مورد بازرسي قرار گرفته است.
 
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار برگزیده