نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

جزئیات طرح برخورد با بی حجابی در خودرو از زبان جانشین ناجا

منبع
تسنيم
بروزرسانی
جزئیات طرح برخورد با بی حجابی در خودرو از زبان جانشین ناجا

تسنيم/ جانشين فرمانده نيروي انتظامي درباره طرح ناظر (برخورد با بي‌حجابي در خودرو) گفت: در ابتدا براي مالک خودرويي که در آن بي‌حجابي صورت گرفته، پيامکي ارسال و از وي خواسته مي‌شود که شئونات در خودروي وي رعايت شود؛ يعني پيامک نخست ارشادي است، اين کار از هفته قبل آغاز شده و مردم نيز از آن استقبال کردند.

سردار قاسم رضايي درباره طرح ناظر (برخورد با بي‌حجابي در خودرو) اظهار کرد:  برخورد با افراد بي‌حجاب و اجراي طرح ناظر مطالبه مردم است، مردم مدتين به ما مي‌گويند که به دنبال آرامش هستند.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي با تأکيد بر اينکه اجراي طرح ناظر کاملاً قانوني صورت مي‌گيرد و اصلاً احساسي انجام نمي‌شود، گفت: ما متولي اجراي قانون هستيم.
وي تصريح کرد: خودرو مکان شخصي نيست و در منظر عموم قرار دارد، با بي‌حجابي در خودرو، حقوق مردم زير پا گذاشته مي‌شود لذا در اينجا نيروي انتظامي اعمال قانون مي‌کند.
اين مقام انتظامي ادامه داد: در ابتدا براي مالک خودرويي که در آن بي‌حجابي صورت گرفته، پيامکي ارسال و از وي خواسته مي‌شود که شئونات در خودروي وي رعايت شود؛ يعني پيامک نخست ارشادي است، اين کار از هفته قبل آغاز شده است.
رضايي بيان کرد: در مرحله بعد، اگر بي‌حجابي مجدداً در خودروي مذکور صورت گيرد، مالک خودرو بايد پاسخ الکترونيکي دهد و در صورت تکرار براي بار سوم وي حاضر شده و مراحل بعدي انجام مي‌شود.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي عنوان کرد: يعني براي پليس احراز مي‌شود که در خودرو، بي‌حجابي صورت گرفته يا خير، به افرادي که بي‌حجابي در خودروي آنها صورت گرفته، مستندات نيز ارائه خواهد شد.
به گفته وي، رانندگان تاکسي اينترنتي نيز بايد به سرنشين خودرو در صورت بي‌حجابي تذکر دهند و از مسافران بخواهند که شئونات را رعايت کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar