نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

توضیحات فرماندار آبادان درمورد ضرب و شتم زن جوان

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
توضیحات فرماندار آبادان درمورد ضرب و شتم زن جوان

همشهري آنلاين/ فرماندار ويژه آبادان مي‌گويد: موضوع کتک خوردن يک زن در آبادان به آن صورتي که در رسانه‌ها و شبکه‌هاي اجتماعي منتشر شده است نيست.

 پس از انتشار ويديويي در شبکه‌هاي اجتماعي که در آن زني با سر و صورت خونين در محاصره چند زن و مرد ديده مي‌شود و واکنش‌هاي گسترده کاربران مجازي در اين باره، زين‌العابدين موسوي، فرماندار ويژه آبادان گفت: «همه زنان و مرداني که در اين ويدئو ديده مي‌شوند ديشب بازداشت شده‌اند.»

به گفته او، «اين اتفاق ديروز در آبادان افتاده و ديشب چهارشنبه ۳۰ مهر ماه اين افراد بازداشت شده‌اند.»

موسوي، بازداشت فردي که لباس نگهباني به تن دارد و با باتوم، پا و دست، بدن زن زخمي را لمس کرده را نيز تاييد کرد. اين رفتار مردي که گفته مي‌شود از نيروهاي نگهباني پالايشگاه آبادان است، موجب خشم و واکنش‌هاي زيادي شده است. 

فرماندار ويژه آبادان از ارائه جزئيات بيشتر درباره اين اتفاق خودداري کرد اما گفت: «اين موضوع، به آن صورتي نيست که در رسانه‌ها و شبکه‌هاي اجتماعي منتشر شده است.»

بر اساس اطلاعاتي که در فضاي مجازي منتشر شده يکي از مديران سابق پالايشگاه آبادان به اين زن تجاوز مي‌کند. اين زن پس از بارداري به خانه مرد متجاوز مراجعه مي‌کند اما خانواده مرد او را کتک مي‌زنند.

فرماندار آبادان اما اين موضوع را رد مي‌کند و مي‌گويد اين دعوا به دليل درگيري‌هاي شخصي اين با خانواده مرد اتفاق افتاده است.

موسوي افزود «در اين باره پرونده قضايي تشکيل شده و دادستان آبادان به زودي در اين باره در صدا و سيماي آبادان صحبت خواهد کرد.»

ظهر امروز و پس از انتشار اين فيلم که گفته مي‌شود در منطقه بريم آبادان فيلمبرداري شده، سروان اميرسام کمايي، معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي شهرستان آبادان گفته بود تحقيقات پليس در اين زمينه آغاز شده است: «در تحقيقات ميداني مشخص شد که زن جوان با صاحبخانه اختلاف قديمي و شخصي داشته و براي تسويه حساب وارد خانه شده که توسط اهالي داخل خانه و ماموران نگهباني منطقه دستگير و تحويل ماموران کلانتري قرار گرفته است.

شنيده ها حاکي از آن است، شايعاتي مطرح شده که زن جوان با در دست داشتن اسيد و شوکر به اين خانه در منطقه بريم حمله کرده که پس از حضور در خانه چند زن جوان او را به شدت کتک مي زنند و او را روي زمين خوابانده و نيروي نگهباني منطقه با حضور در محل اقدام به دستگيري او مي کنند. 

به گفته او: «تحقيقات تکميلي به صورت ويژه براي مشخص شدن واقعيت اين اتفاق ادامه دارد. نگهبان پالايشگاه آبادان که در صحنه دستگيري بدن زن جوان را لمس کرده و مرتکب رفتاري غير اخلاقي شده بود، با دستور مقام قضايي دستگير شد.» 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره