ايلنا/ سرمربي نسف قارشي ازبکستان در نشست خبري پس از تقابل با پرسپوليس تهران از عملکرد شاگردانش و جو استاديوم آزادي گفت.
روزيکول برديف پس از تقابل شاگردانش با پرسپوليس تهران در ورزشگاه آزادي و شکست در اولين ديدار مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا 2018 اظهار داشت: اين پيروزي را در ابتدا به پرسپوليس تبريک مي گويم و براي آنها در ادامه آروزي موفقيت ميکنم. همانطور که ميدانيد آسيا رقابت بزرگي است و جايي براي اشتباه نيست و گل را در آن دقايقي خورديم که شيراز تيم ما از هم پاشيد.
او ادامه داد: تيم ما بسيار جوان بود و جو استاديوم آنها را تحت تاثير قرار داد و نتوانستند بازي مدنظر من را انجام بدهند. پرسپوليس تيم قوي است که بازي کردن با آنها سخت است.
برديف درباره عملکرد خط دفاعي شاگردانش با توجه به مهاجمان پرسپوليس اظهار داشت: هنوز بازي هاي ما شروع نشده و دو بازي در ليگ ازبکستان انجام داديم. مسلما با خط حمله پرسپوليس که با دو تا از بهترين بازيکنانشان بازي کردند، دفاع ما آن دفاع هميشگي نبود.
برديف درباره برخورد بازيکنانش و فيزيکي بازي کردن آنها گفت: در حال حاضر ما کشوري به نام ازبکستان هستيم و مي دانيد که تيم ها ما سفت بازي مي کنند و تيمي که برابر پرسپوليس مقتدرانه بازي کند براي پرسپوليس راحت تر است.
ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد
بازار