ورزش 3/ فوتسال بانوان ايران علاوه بر بازيکنان خوش تکنيک و درخشان، استعداد مهمي هم در عرصه داوري دارد که در قاره آسيا سرآمد است.
در موفقيت هاي سال هاي اخير ورزش بانوان، رشته فوتسال سهمي انکار ناپذير و ويژه داشته است. در اين رشته که دو قهرماني آسيا در دو سال پياپي حاصل شده، بخش داوري نيز عملکرد خوبي داشته و ايران داراي 3 داور اليت در بخش بانوان است که آماري خوب و تاريخي براي فوتسال کشور محسوب مي شود.
زري فتحي، داور شيرازي فوتسال يکي از داوران بين المللي اين رشته است که در سال هاي اخير با پيشرفتي چشمگير، در زمره برترين هاي عرصه داوري ايران قرار بگيرد. او از سال 1391 داوري در رشته فوتسال را آغاز کرد و پله هاي ترقي را يکي يکي طي کرد تا امروز در بالاترين جايگاه حرفه خود در قاره کهن بايستد.
فتحي 3 سال است که در ليست داوران بين المللي ايران حضور دارد و از سال گذشته هم به جمع داوران اليت آسيا اضافه شده است.
بانوي داور ايراني در شهريور ماه 96 در رقابت هاي المپيک شرق آسيا حضور پيدا کرد و در آنجا قضاوت کرد.
پس از اين تورنمنت، ابلاغ و دعوت براي داوري در بازي هاي آسيايي داخل سالن ترکمنستان به دست او رسيد ولي به دليل مشکلات شخصي، اين داور ايراني حضور در آن مسابقات را رد کرد.
در بهمن ماه سال 96 بود که فتحي در سمينار داوري کشور مالزي شرکت کرد. او در تست هاي بدني که آنجا برگزار شد، خيره کننده ظاهر شد و توانست رکورد بخش مردان را هم به دست بياورد. با اين عملکرد، فتحي رکورد دار داوري بانوان آسيا شد. او در تست هاي انجام شده رکوردهايي زد که در مجموع آقايان و بانوان رتبه نخست را به دست آورد.
بازار